Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-12-20 09:16:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 48 vargust ja kaks sõiduki omavolilist kasutamist. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.


PÕHJA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Põhja prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

19. detsembril viidi läbi illegaalimenetlus 1998. aastal sündinud Suurbritannia ja Põhja-Iiri Ühendkuningriigi kodaniku suhtes. Mees viibis Schengenis 17 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul, kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks ja määrati rahatrahv 45 trahviühikut ehk 180 eurot.  

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris teateid olulistest kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

19. detsembril pöördus Tartu klienditeenindusse Moldova kodanik, kelle osas avastati, et inimene on viibinud seadusliku aluseta Schengeni territooriumil 51 päeva. Välismaalasele tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks ning määrati kuue kuu pikkune sissesõidukeeld.

 

18. detsembril pöördus Tartu klienditeenindusse Kõrgõzstani kodanik, kelle osas avastati, et inimene on viibinud seadusliku aluseta Schengeni territooriumil 245 päeva. Välismaalasele tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks ning määrati ühe aasta ja kolme kuu pikkune sissesõidukeeld.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

19. detsembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa ja ühel Iisraeli kodanikul. Kodanikele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

19. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Moldova, kolmel Venemaa, kahel Valgevene ning ühel Iisraeli ja Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.