Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Advendinädalavahetus toob Tartu raekoja platsile jõuluvanade talimängud (2023-12-15 11:11:08)


Foto allikas: Ekvilibrist.com


Sel pühapäeval süüdatakse Tartu raeplatsil kolmas advendiküünal. Enne seda saab kaasa elada traditsioonilisele jõuluvanade mõõduvõtule.

 

Tegevusi täis laupäev algab jõululinnas kell 14, kui Tartus tegutsevad lätlased, ingerisoomlased, ukrainlased ja valgevenelased kutsuvad osa saama oma kultuurist läbi laulude, tantsude ja teiste tegevuste. Kell 16-18 saab raeplatsil jõulukuuse juures kohtuda rõõmsameelse jõuluvana Uuduga.

 

Pühapäeval, 17. detsembril kell 15.15-16.45 kogunevad Tartu jõululinna jõulutaadid üle kogu Eesti, et linlaste silme all maha pidada üks pidulik pressikonverents ja traditsioonilised talimängud. Kohapeal oodatakse talimängudega liituma ka kuni 10 võistkonda, mis koosnevad kahest täiskasvanust ja vähemalt ühest lapsest.

 

Kolmanda advendi puhul on sel pühapäeval kell 17 tartlasi tervitamas abilinnapea Raimond Tamm ja EMK Tartu Luuka koguduse pastor Priit Tamm. Taas on võimalik vaadata visuaalset vaatemängu “Ma näen…”, mida korratakse ka kell 18 ja kell 19.

 

Jõululinna programmi leiab kodulehelt https://tartukorraldab.ee/

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.