Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-12-15 11:01:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kaks röövimist ja üks avaliku korra raske rikkumine ja 60 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust (üks eluruumidest ja kaks sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati, et Lasnamäel Liikuri tänava kortermajas lõi 47-aastane mees oma 73-aastast ämma. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Röövimine

14. detsembril teatati, et Põhja-Tallinnas Eerika tänaval rööviti 34-aastaselt mehelt mobiiltelefon.

 

Kelmused

14. detsembril pöördus politseisse 61-aastane naine, kellele oli novembris helistanud kelm, kes esitles end Telia töötajana. Kõnes väideti naisele, et tema telefoniga on tekkinud probleem ning selle lahendamiseks tuleb alla laadida programm. Hiljem naine avastas, et tema nimele on võetud laenu ja raha on kantud teise isiku kontole. Kelmusega tekitatud kahju on 4780 eurot.

 

14. detsembril pöördus politseisse 36-aastane naine, kellelt peteti Facebooki osta-müü keskkonnas välja 1334 eurot. Väidetav ostja saatis naisele võltsitud Omniva kodulehe lingi, kuhu tuli sisestada enda andmed ning kinnitada tehing PIN-koodidega.

 

14. detsembril pöördus politseisse 72-aastane mees, kellega eelnevalt oli võetud Skype teel ühendust ning pakutud investeerimise võimalust. Avaldaja registreeris end Binance keskkonnas ja tegi esmase sissemakse. Hiljem avastas, et tema pangakontolt on tehtud ülekandeid ning vormistatud laene. Kelmusega tekitatud kahju on 51 000 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati, et Lääne-Harju vallas Lääne-Risti külas lõi 33-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospektil lõi alkoholijoobes 44-aastane mees tüli käigus enda naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. detsembril teatati politseile, et Ahtmes Ridaküla tänaval ründas alkoholijoobes 42-aastane mees enda elukaaslast. Mees peeti sündmuskohal kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

14. detsembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Põhja alleel asuva kortermaja elanike vahel konflikt, mille tagajärjel tõukas 50-aastane naine teist naist, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

14. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova ja ühel Gruusia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

14. detsembril anti politseile teada, et Pärnus varastati veekeskuse riietusruumi kapist sinna unustatud kuldsõrmus. Kahju on 900 eurot.

 

Raplamaa

 

Kelmus

14. detsembril anti politseile teada, et novembris suhtles Raplamaal elav mees meili ja telefoni teel mehega, kes lubas talle müüa sõiduauto varuosa. Kannatanu kandis mehele ettemaksu ja postikulu summas 235 eurot, kuid kokkulepitud kaupa ei ole saanud ning talle pole tagasi makstud ka ettemaksuna ülekantud rahasummat.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.