Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-12-14 18:01:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 29.

 

Juhtus kaks inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril teatati, et Kesklinnas Luise tänava kortermajas lõi 46-aastane mees 44-aastast meest.

 

Kelmus

13. detsembril pöördus politseisse 52-aastane mees, kellele oli eelnevalt helistanud väidetavalt politseinik. Mees katkestas kõne aga siis helistati talle väidetavalt pangast, mille esindaja väitis, et mehe nimele püüab keegi võtta laenu ning selle katkestamiseks pidi ta andma oma andmed. Kelmusega tekitatud kahju on 9754 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril teatati, et Viimsis Haabneeme alevikus lõi 55-aastane mees 42-aastast meest.

 

Piiriturvalisus

Eile soovis Londonisse lahkuda 1995. aastal sündinud Korea Vabariigi kodanik. Naine viibis Schengeni alal 180-päevase perioodi jooksul kokku 149 päeva, millest 59 päeva seadusliku aluseta. Talles koostati vabatahtlik ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati Schengeni territooriumile sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Samuti määrati talle rahatrahv 45 trahviühikut, summas 180 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

13. detsembril teatati, et Tartu vallas Raadi alevikus Kalevipoja tänaval asuvast soojakust varastati sissemurdmise teel lehepuhur ja kaks tööriistakohvrit. Politsei pidas varguses kahtlustavatena kinni kaks meest. Kahju on 2000 eurot.

 

Valgamaa

 

Arvutikelmus

13. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust, sest Valga linnas elav naine langes kelmuse ohvriks. Naine soovis investeerida ja temaga võtsid ühendust kelmid, kes palusid tal arvutisse laadida Anydesk rakenduse, mille kaudu andis ta ligipääsu oma pangakontole. Hiljem avastas naine, et tema nimele on võetud kiirlaenusid summas 5700 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Ukraina kodanikul, sest inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

13. detsembril avastasid piirivalvurid Narva piiripunktis Eestist väljuval sõidukil kindalaekast Georgi lindi. Juhi tähelepanu suunati sellele, et Eestis on selline sümboolika keelatud. Inimene loovutas vabatahtlikult lindi ning suundus Venemaale.

 

13. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 13 Moldova, kahel Armeenia ja Gruusia ning ühel Venemaa ja Ukraina kodanikul, Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril anti politseile teada, et Rapla vallas Alu alevikus korteris läks 73-aastane mees kallale tuttavale 48-aastasele mehele. Kiirabi toimetas 48-aastase mehe tervisekontrolliks haiglasse. Politsei pidas 73-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Arvutikelmus

13. detsembril anti politseile teada, et 11. detsembril avastas Raplamaal elav naine, et tema pangakontolt on tema teadmata broneeritud mitme kaarditehinguga raha summas 5 973 eurot, mis tema pangakontolt 12. detsembril maha võeti.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teada


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.