Veel on viimased vabad kohad teadmussiirde programmi raames toimuvale (tasuta) Katrin Laikoja ja Mati Roasto põhjalikule edasijõudnute hügieenikoolitusele:
Toiduhügieen ja -ohutus, keskaste
19. - 21. detsember 2023
kell 9.00 - 19.00
Koolitus toimub veebipõhiselt maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas.
Koolitus annab teadmisi toiduhügieenialase koolituse läbiviimiseks ettevõttes, toiduohutuse töörühma juhtimiseks ja töötajates toiduohutusele suunatud hoiakute kujundamiseks.
Koolitus toimub kolme 8-tunnise õppepäevana.
NB! Selle koolituse läbinu saab tunnistuse.
Tunnistuse saamiseks tuleb osaleda kõigil kolmel koolituspäeval ja sooritada iga koolituspäeva lõpus test.
Koolituse täpsem kirjeldus ja ajakava
Koolitus on suunatud toidutootmisega tegelevate ettevõtete töötajatele.
See koolitus ON vähese tähtsusega abi.
Registreerumisel palume kindlasti märkida, millise toidutootmisega seotud ettevõtte esindajana olete koolitusel osalemas.
Teadmussiirde koolituste sihtrühma ei kuulu füüsilised isikud, riigiasutuste töötajad (sh kutsekoolide õpetajad) ja ainult kalakäitlemisega tegelevate ettevõtete töötajad
REGISTREERUN KOOLITUSELE
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ning seda rahastab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade