Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lumerohke talv nõuab rohkem tööd nii teehooldajatelt kui tartlastelt (2023-12-13 13:07:27)


Lumine Tartu. Foto: Ketlin Lääts


Linna puhastusteenistus jälgib pidevalt tänavate olukorda ja palub lumistes ilmaoludes kõigil liiklejail olla ettevaatlikud ja üksteisega arvestavad.

 

Sõidukijuhtidel palutakse oma tänavatele pargitud autod viia kas hoovi või lähimasse parklasse. Kindlasti tuleb jälgida ajutisi liikluskorralduse muudatusi. See võimaldab tänavaid paremini hooldada ja lund teisaldada ning muudab ka liikluse ohtumaks.

 

Krundiomanikel soovitatakse peale lumesadu kohe esimesel võimalusel hakata kõnniteid koristama. Mida kiiremini teed lumest puhastada, seda vähem sõtkutakse see kinni ja seda lihtsam on hiljem teed korras hoida. Samuti tuleb esimesel võimalusel eemaldada katustelt ohtlik lumi ja jää. Kinnistuomanikud leiavad kasulikku infot Tartu kodulehelt https://tartu.ee/et/hooajaline-info

 

Tänavate puhastuse kohta saab kõige kiiremini infot helistades otse tänavapuhastusfirmasse, kus valvetelefonid vastavad 24 tundi ööpäevas. Linna läänepiirkonnas (Narva mnt, Riia tn ja Võru tn joonest lääne poole jäävatel tänavatel) teeb hooldust Tänavapuhastuse AS, idapiirkonnas (Narva mnt, Riia tn ja Võru tn joonest ida poole jäävatel tänavatel) AS Eesti Keskkonnateenused ning Tähtvere maapiirkonnas Keskkonnahooldus Eesti  OÜ.

 

Tänavapuhastuse AS: ööpäevane valvetelefon 510 5270

Eesti Keskkonnateenused Teed OÜ: ööpäevane valvetelefon 503 6046

Keskkonnahooldus Eesti  OÜ: ööpäevane valvetelefon tel 5665 2223.

 

Samuti saab oma tähelepanekuid edastada linna heakorratelefonile 1789.

 

Allikas: Tartu LV uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.