Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-12-12 12:54:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 57 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust (üks eluruumidest, üks sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 31.

 

Juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles hukkus kaks inimest. Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

12. detsembril teatati, et Lasnamäel Kivila tänava kortermajas lõi 34-aastane mees 37-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

12. detsembril teatati, et Kristiine Mustamäe teel lõi 24-aastane mees 18-aastast naist.

 

Vargus

12. detsembril varastati Mustamäel E. Vilde tee garaažist varastati tööriistu. Kahju on ligikaudu 1000 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Gruusia kodanikul, kuna tal puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. detsembril teatati politseile, et Narvas Energia tänaval lõi seni tuvastamata isik 46-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

11. detsembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Venemaa kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

11. detsembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova ja Ameerika ning ühel Korea kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

11. detsembril anti politseile teada, et 2. detsembril on Pärnus majutusasutusest varastatud televiisor Samsung. Kahju on 300 eurot.

 

Raplamaa

 

Arvutikelmus

11. detsembril anti politseile teada, et 24. novembril saadeti Raplamaal elavale mehele sms, et paki kättesaamiseks on vaja värskendada tarneinfot sms-is oleva lingi kaudu. Lingile vajutades suunati mees Omnivale sarnasele veebilehele, kus tuli sisestada enda pangakaardi andmed ja PIN koodid. Pärast selle tegemist tehti mehe pangakontolt kolm makset kogusummas 780 eurot.

 

Saaremaa

 

Arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimine

11. detsembril andis Saaremaal elav naine politseile teada, et tema Facebooki kontole on sisenetud võõrast nutiseadmest ja keegi omab tema nõusolekuta juurdepääsu tema Facebooki kontole.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.