Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu koolid osalevad ettevõtlikkust arendavas programmis (2023-12-11 12:57:50)


Tartu linnavalitsuse haridusosakond pakub koostöös Ettevõtluskülaga Tartu koolide õpetajatele ja õpilastele ettevõtlikkuse arenguprogrammi, mis algab järgmise aasta jaanuarist ja kestab augustini.

Programmi eesmärk on tõsta ettevõtlikkuse arendamisega tegelevate õpetajate enesekindlust kasutada õppetöös ettevõtlussimulatsioone ja sellega seotud õppeprogramme ning luua selle kaudu õpilastele rohkem võimalusi iseenda võimekuste proovile panemiseks ja tundma õppimiseks.

Programmi fookusteemad on:

·              ettevõtlikkuse arendamist toetavad mõtteviisid

·              ettevõtlussimulatsioon ettevõtlikkuse ja sotsiaalsete oskuste treeninguna õppetöös

·              rahatarkus ja ettevõtlus õppemängudes "Ettevõtlik pere"

Esmakordselt koolidele korraldatava ettevõtlikkuse programmi raames toimuvad koolitused ja kogemusõppepäevad õpetajatele ja õpilastele ning viiakse läbi õppemänge. Arenguprogrammis osalejad läbivad mängujuhtide koolituse ja omandavad oskuse kasutada õppetöös ettevõtlussimulatsioone ettevõtlikkuse ja sotsiaalsete oskuste arendamise tööriistana. Oma koolimeeskonnaga juhitakse programmi vältel koolis vähemalt 1-3 õppemängu. Arenguprogrammis osalemine aitab leida konkreetsele koolile sobiva viisi, kuidas õppemängude kasutamine õppetöös süsteemseks muuta.

Programmis osaleb kümme Tartu kooli: Tamme kool, Kesklinna kool, Forseliuse kool, Kivilinna kool, Raatuse kool, Karlova kool, Veeriku kool, Hansa kool, Ilmatsalu põhikool ja Tartu Luterlik Peetri Kool. Igast koolist osaleb 2-3 õpetajat ja 8 õpilast.

 

Allikas: Tartu LV uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.