Toidutööstuse tootmisjääkide väärindamine
15. detsember 2023
kell 9.00 - 14.15
Koolitus toimub veebipõhiselt maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas.
Koolitus annab ülevaate, millised on toidutööstuse tootmisjääkide väärindamise võimalused ja selleks kasutatavad tehnoloogiad.
Käsitlemisele tulevad teemad:
- Marjade ja puuviljade töötlemise kõrvalsaadused ja nende väärindamine;
- Teravilja ja õliseemnete (tootmis)jääkide väärindamine;
- Loomsed kõrvalsaadused ja nende liigitamine, väärindamine ja võimalikud tehnoloogiad;
Piimatoodete tööstuse kõrvalsaadused ja nende väärindamine.
Koolituse täpsem kirjeldus ja ajakava
Koolitus on suunatud toidutootmisega tegelevate ettevõtete töötajatele.
See koolitus ei ole vähese tähtsusega abi.
Registreerumisel palume kindlasti märkida, millise toidutootmisega seotud ettevõtte esindajana olete koolitusel osalemas.
REGISTREERUN KOOLITUSELE
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ning seda rahastab Euroopa Liit.
Eesti Maaülikooli avatud ülikooli koolituskalender
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Tel: 731 3275
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade