Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-12-01 09:12:52)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 14.

 

Juhtus 3 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 5 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et 30. novembril on sisse murtud Tartus Peetri tänaval asuvasse kauplusesse, kust on varastatud sularaha ja kaupa. Kahju ja juhtumi üksikasjad selgitatakse kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse kahel Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

30.novembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel liinibussiga piiripunkti saabunud Usbekistani kodanikku, kes esitas kontrolliks Leedu elamisloa. Selgus, et luba oli kehtetu. Mehele koostati isikut tõendava dokumendi kontrollimiseks võtmise tõend ning ta lahkus Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

30. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kaheksal Moldova, kolmel Ukraina, kahel Venemaa ning ühel Serbia ja Colombia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Vargus

29. novembril anti politseile teada, et Järva vallas Albu külas on uste lõhkumise teel sisse tungitud kauplusesse ja varastatud alkoholi ning tubakatooteid. Kahju on selgitamisel.

 

Raplamaa

 

Arvutikelmus

30. novembril anti politseile teada, et 28. novembril helistas vene keelt kõnelev ja end politseinikuna esitlenud mees Märjamaa vallas elavale naisele. Mees ütles, et tema poole pöörduti pangast sooviga kontrollida volikirja ehtsust, mille keegi pangas kannatanu nimelt esitanud oli, et pangakontolt raha saada. Politseinikuna esinenud mees andis teada, et pank helistab kannatanule lisainfo saamiseks. Seejärel helistaski end panga töötajana esitlenud naine, kes lasi kannatanul paigaldada enda arvutisse TeamViewer tarkvara, mille kaudu tehti kannatanu pangakontolt ülekanded teise panga kontole ja sealt edasi teostati kaardimakseid. Kahju on ligi 5 850 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.