Liha ja lihatoodete hügieen ja ohutus
5. detsember 2023
kell 10.00 - 15.15
Koolitus toimub veebipõhiselt maaülikooli videosilla vahendusel BigBlueButton keskkonnas.
Professor Mati Roasto koolituse eesmärgiks on teadvustada tootjatele liha ja lihatoodetega seonduvaid hügieeninõudeid ning mikrobioloogilise ohutuse tagamise põhimõtteid.
Käsitlemisele tulevad teemad:
- Liha ja lihatooted toidutekkeliste haiguste põhjustajana;
- Liha ja lihatoodete ohutuse ja riknemisega seonduvad mikroorganismid;
- Tapahügieen ja selle olulisus;
- Tootmishügieen ja lihakäitlejate isklik hügieen;
Rümpadelt proovide võtmine.
Koolitus on suunatud toidutootmisega tegelevate ettevõtete töötajatele.
See koolitus ei ole vähese tähtsusega abi.
Registreerumisel palume kindlasti märkida, millise toidutootmisega seotud ettevõtte esindajana olete koolitusel osalemas
Koolitus toimub MAK 2014-2020 meetme "Teadmussiirde pikaajaline programm põllumajanduse, toidu ja maamajanduse tegevusvaldkonnas" toidu ja toiduohutuse valdkonna raames ning seda rahastab Euroopa Liit
Kohtumiseni maaülikoolis!
Eesti Maaülikool
Fr. R. Kreutzwaldi 56/1-A306
http://avatudylikool.emu.ee/
Allikas: Eesti Maaülikooli avatud ülikooli teade