Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esimene vastuvõtupäev maaülikoolis mullusest avaldusterohkem (2007-06-27 12:31:53)


Eesti Maaülikooli astumiseks esitati esimesel vastuvõtupäeval 26. juunil 314 avaldust, neist 210 riigieelarvelistele ja 104 tasulistele õppekohtadele.

Esimese vastuvõtupäeva populaarseimad erialad olid maastikukaitse ja hooldus, kinnisvara planeerimine, ökonoomika ja ettevõtlus, maastikuarhitektuur, tasulises õppes aga majandusarvestus ja finantsjuhtimine, maaehitus, ökonoomika ja ettevõtlus. 9 noort avaldas soovi õppida uut, rakenduskõrghariduslikku õppekava tehnotroonikat.

Mullu laekus esimese vastuvõtupäeva jooksul 100 avaldust vähem, 217. Maaülikooli bakalaureuseõppe riiklikele kohtadele võetakse tänavu vastu 457 õppurit. Riiklikele õppekohtadele saab esitada avaldusi 12. juulini ja tasulisse õppesse 26. juulini.
Eelmisel aastal oli maaülikooli üldkonkurss 5,88. Kokku esitati mullu 435 kohale 2557 avaldust. Kõige populaarsemaks erialaks osutus ökonoomika ja ettevõtlus (22 soovijat kohale).
Tänavune maaülikooli astuja võib valida 29 õppekava vahel.

 

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.