Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-11-24 12:53:44)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 44 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 33.

 

Toimus kaks liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati viis joobekahtlusega sõidukijuht.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn


Kehaline väärkohtlemine

23. novembril teatati, et Lasnamäel Peterburi teel tekitas 40-aastane mees viga oma 64-aastasele isale.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

23. novembril teatati, et Tiskre külas lõi 55-aastane mees 34-aastast naist.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Tapmine

23. novembril anti häirekeskusele teada teadvuseta noormehest. Politsei pidas kinni 17-aastase noormehe, keda kahtlustatakse 21-aastasele mehele surmavate kehavigastuste tekitamises.

 

Piiriturvalisus

 

23. novembril pöördus Tartu esindusse Moldova kodanik eesmärgiga taotleda pikaajalist viisat töötamiseks. Selgus, et mees oli viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 33 kalendripäeva. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 10 päeva jooksul ja kohaldati Schengeni sissesõidukeeld üheks aastaks ja kuueks kuuks.

 

23. novembril viidi Võrumaal läbi tegevused seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate ning tagaotsitavate inimeste avastamiseks ja tabamiseks. Kokku kontrolliti üht juriidilist ja kaht füüsilist isikut. Rikkumisi ei avastatud.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

 

Valeraha teade

Oktoobrikuu lõpus avastati Jõhvi pangakontoris võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mis saadeti ekspertiisi.

 

Kelmused

22. novembril sai Jõhvis elav mees end kelmina esitlenud politseinikult telefonikõne, mille käigus manipuleeriti meest võimaldama kelmile tema arvutile ligipääs. Sedasi tehti mehe kontolt tehinguid summas 7400 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Politsei poole pöördus Kohtla-Järvel elav naine, kes oli mõnda aega tagasi saanud telefonikõne end pangatöötajana esitlenud kelmilt. Kelmi juhendamisel paigaldas naine enda arvutisse kaugjuurdepääsu võimaldama programmi ning avastas hiljem, et seeläbi on tema pangakontolt tehtud ülekandeid ja kaardimakseid summas 18 000 eurot. Kelmusjuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kehaline väärkohtlemine

20. novembril puhkes Narvas Rakvere tänaval kahe mehe vahel tüli, mille käigus sai viga 37-aastane mees. Juhtunu täpsemaid asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 11 Ukraina, viiel Moldova, neljal Gruusia ja kolmel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

23. novembril kontrollisid piirivalvurid Narva piiripunktis Eesti kodanikku, kelle pagasist leiti keelatud sümboolikata esemeid. Inimese tähelepanu juhiti asjaolule, et agressorriigi sümboolikaga esemed on meie riigis keelatud, inimene loobus esemetest ning liikus edasi Eestisse.

 

23. novembril kontrolliti Narva piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa kodanikku. Selgus, et inimene oli viibinud Schengeni alal 11 päeva ilma seadusliku aluseta ning veetnud neist ühe Eestis. Välismaalasele määrati rikkumise eest 400-eurone rahatrahv, talle koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati kuuks ajaks Schengeni territooriumile sissesõidukeeld. Peale menetlustoiminguid lahkus inimene Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Vargus

23. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et viimastel nädalatel on seni tuvastamata mees varastanud korduvalt Rapla ja Kohila toidupoodidest kaupa – žiletiterasid, žilette, raseerimispalsamit ja hambapastasid. Vargustega tekitatud kahju on ligi 450 eurot.


Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.