Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2023-11-22 06:19:15)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 30.

 

Toimus üks liiklusõnnetus ja juhtimiselt kõrvaldati üks joobekahtlusega sõidukijuht.

 

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn


Kehalised väärkohtlemised

21. novembril teatati, et Haaberstis Päevalille tänava kortermajas lõi 22-aastane mees oma 22-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

21. novembril toimus Pirital Vabaõhukooli tee kortermajas alkoholijoobes mehe ja naise vahel konflikt, milles said mõlemad viga.

 

21. novembril teatati, et Mustamäel Akadeemia teel lõi seni tuvastamata inimene 18-aastast meest.

 

Vargus

21. novembril varastati Kesklinnas autopesula iseteenindusjaamast münte. Kahju on 4500 eurot.

 

Kelmus

Eile sai 74-aastane naine kõne väidetavalt politseilt, kes teavitas, et tagaotsitav mees püüab tema kontolt raha välja võtta. Kelm palus jätkata suhtlust Viberi rakenduses, kuhu ta saatis usaldusväärsuse tekitamiseks väljamõeldud politsei töötõendi. Naisega suhtles ka väidetav pangatöötaja, kes palus tal kanda raha panga turvasüsteemis töötavate inimeste kontodele. Samuti tal paluti alla laadida AnyDesk programm ja kinnitada tehingud PIN koodidega. Kelmusega tekitatud kahju on 28 000 eurot.

 

Piiriturvalisus

21. novembril viidi läbi illegaalimenetlus 2002. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes. Naine viibis Eestis 15 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul, kohaldati Schengeni sissesõidukeeld kümneks kuuks ning määrati rahatrahv.

 

21. novembril viidi läbi illegaalimenetlus 2000. aastal sündinud Tadžikistani Vabariigi kodaniku suhtes. PPA-l on alus arvata, et mehe kavatsetav reisi eesmärk ei vasta tegelikkusele. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati siseriiklik sissesõidukeeld üheks aastaks.
 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Vargus

21. novembril varastati Põltsamaal Aia tänaval naise käekotis olevast rahakotist sularaha 15 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Põlvamaa

 

Vargus

21. novembril sai politsei teate, et Põlva vallas Tilsi külas on sisse murtud maakodusse, kust varastati erinevaid esemeid, sõiduauto ja kütust. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

22. novembril teatati politseile, et Tartus Filosoofi tänaval lõi naine klaaskannuga mehele vastu pead. Kiirabi viis viga saanud mehe haiglasse ning politseinikud pidasid naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

21. novembril sai politsei teate, et Tartus Võru tänaval asuvast majast on varastatud seif ja naiste ehteid. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

22. novembril teatati politseile, et Narvas Betooni tänaval lõi 37-aastane mees tüli käigus korduvalt enda naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

22. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval asuvas kortermajas lõi 49-aastane mees enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

21. novembril sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Põhja alleel toimus kahe mehe vahel füüsiline konflikt, mille tagajärjel said mõlemad viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

21. novembril anti politseile teada, et Ahtmes Toome puiesteel löödi naist. Sündmuskohal peeti kahtlustatavana kinni 35-aastane mees. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

21. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Venemaa ja Moldova, kahel Iisraeli ja ühel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa

 

Kelmus

21. novembril sai politsei teate, et möödunud reedel, 17. novembril tegi Saaremaal elav mees krüptovaluuta ostmiseks 250 euro suuruse sissemakse Moonpay.com keskkonda. Teenitud kasu väljamaksmiseks nõuti temalt hiljem 700 eurot, mida mees ei maksnud. Tekitatud kahju on 250 eurot.


Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.