Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveamet ööpäevainfo (2023-11-21 05:51:34)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 135 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 62 varavastast kuritegu, sealhulgas 42 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 101.

 

Toimus kuus liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati 40 joobekahtlusega sõidukijuhti.

Eelmise nädala jooksul taotlesid Eestis ajutist kaitset 130 Ukraina sõjapõgenikku ning eilse seisuga oli Eestis kehtiv ajutine kaitse 35 801 sõjapõgenikul. Alates Venemaa sõjalises rünnakust Ukraina vastu on Eestis saanud ajutist kaitset kokku 49 970 sõjapõgenikku. Lisaks taotlesid 45 Ukraina kodaniku eelmisel nädalal Eestis rahvusvahelist kaitset. Kokku on Eesti andnud rahvusvahelise kaitse 6690 Ukraina kodanikule.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval seni tuvastamata inimesed lõid 50-aastast meest.

 

17. novembril teatati, et Haaberstis Õismäe tee kortermajas lõi 39-aastane mees oma 42-aastast elukaaslast.

 

17. novembril teatati, et Pirital Supluse puiesteel toimus konflikt mehe ja naise vahel.

 

19. novembril teatati, et Kesklinnas Viru tänaval lõi 24-aastane mees 22-aastast meest.

 

19. novembril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänava kortermajas lõi 33-aastane mees oma 24-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

19. novembril teatati, et Mustamäel Kuklase tänava kortermajas toimus konflikt endise elukaaslaste vahel.

 

Vargused

17. novembril varastati Mustamäel Mustamäe teel asuvast kauplusest 1176 eurot.

 

18. novembril varastati Kesklinnas Narva maanteel asuvast hotellist rahakott. Kahju on 800 eurot.

 

19. novembril varastati Lasnamäel Punasel tänaval parkivast sõidukist sularaha ja muid esemeid. Kahju on 1600 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

17. novembril alustati kriminaalmenetlust, sest Tartus Uuel tänaval varastati kooli õuealalt must elektriline tõukeratas Xiaomi. Vargusega tekitatud kahju on 600 eurot.

 

Viljandimaa

 

Omastamine

17. novembril sai politsei teate, et mehe pangakaart on võõra inimese käes ja sellelt on tema teadmata võetud välja raha. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.


Piiriturvalisus

Möödunud nädalavahetusel tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise neljal Venemaa, kahel Ukraina ja ühel Pakistani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

17. novembril viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud läbi tegevused seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate isikute ning tagaotsitavate isikute avastamiseks ja tabamiseks. Tartus ja linna lähiümbruses kontrolliti kaht juriidilist ning 52 füüsilist isikut. Tuvastati üks Tadžikistani kodanik, kellel puudus lühiajalise töötamise registreering ning talle määrati rahatrahv summas 100 eurot ja samuti avastati üks parkimisnõuete rikkumine. Lisaks tuvastati neli inimest, kelle töötamine oli maksu- ja tolliametis registreerimata. Nendega tegeleb edasi maksu- ja tolliamet.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

19. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval asuvas kortermajas lõi ühise alkoholitarvitamise käigus 49-aastane mees konflikti käigus 44-aastast naist. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

19. novembril sai politsei teate, et Narvas Kreenholmi tänaval löödi konflikti käigus 41-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

18. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tänaval asuvas kortermajas lõi alkoholijoobes 41-aastane mees enda abikaasat. Lööja peeti sündmuskohal kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

18. novembril sai politsei teate, et Ahtmes Kasteheina tänaval asuvas kortermajas lõi 27-aastane mees konflikti käigus tuttavat naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

18. novembril sai politsei teate, et Ahtmes lõi 41-aastane mees konflikti käigus terava esemega oma ema. Lööja peeti kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

18. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel ründas alkoholijoobes 55-aastane mees oma elukaaslast ja tema sõbrannat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Nädalavahetusel tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine kahel Venemaa ja ühel Usbekistani kodanikul. Kodanikele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

Nädalavahetusel tõkestasid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemise 30 Moldova, 14 Venemaa, seitsmel Ukraina, kuuel Iisraeli, viiel Gruusia, kahel Armeenia ning ühel Brasiilia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

19. novembril sai politsei teate, et Haapsalus Tallinna maanteel ööklubi juures lõi 26-aastane mees 19-aastast meest. Kiirabi andis 19-aastasele mehele kohapeal esmaabi. Politsei pidas 26-aastase mehe kinni ja viis politseijaoskonda.

 

Pärnumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

17. novembril teatati politseile, et Pärnu linnas korteris tiris ja lükkas 38-aastane mees oma 29-aastast elukaaslast. Politsei pidas 38-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

18. novembril sai politsei teate, et Pärnus korterelamus lõi 33-aastane mees oma 30-aastast elukaalast, kes sai viga.

 

19. novembril sai politsei teate, et Sindis korterelamus läks 36-aastane mees kallale oma 45-aastasele elukaaslasele, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.
 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.