Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-11-17 10:53:46)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 56 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Ööpäeva jooksul toimus kolm liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Harjumaa

 

Kehalised väärkohtlemised

16.novembril teatati, et Anija vallas Aegviidu alevikus lõi seni tuvastamata inimene 49-aastast meest.

 

16. novembril teatati, et Keila linnas Pae tänava kortermajas lõi 36-aastane mees oma 31-aastast abikaasat.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

16. novembril laekus politseile teade, et Tartus elava 24-aastase naise kontolt on kadunud raha summas 720 eurot. Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlus.

 

Vargus

16. novembril alustati kriminaalmenetlus selles, et ajavahemikul 11. kuni 13. november on Tartus asuva kaubanduskeskuse rattahoidjast varastatud musta värvi ja pruuni sadulaga meeste käikudeta linnaratas. Kahju kokku 220 euro.

 

Viljandimaa

 

Omastamine

16. novembril laekus politseile teade, et Suure-Jaanis elava mehe pangakaart on sattunud talle tuttava mehe kätte, kes on sealt kannatanu nõusolekuta võtnud raha. Kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vargus

16. novembril laekus politseile teade, et Viljandis Lossi tänaval asuvalt asutuse territooriumilt on varastatud punast värvi Audi 80 registreerimisnumbriga 490ASI. Politsei palub kõigil, kes on sõidukit näinud või kel on infot selle asukoha kohta, anda teada aadressil kaarle.kumer@politsei.ee.

 

Piiriturvalisus

16. novembril fikseeriti Piusa kordonis sõiduauto liikumine Setomaa vallas. Piirkonda läks kontrollima autopatrull. Piirkonnas tuvastati Eesti kodanik, kes andis patrullile vastuolulisi selgitusi enda liikumise kohta. Samuti leiti ümbrusest kolm musta kilesse pakitud kasti, milles olid sigaretid. Inimese ja leitud sigarettidega tegeleb edasi maksu- ja tolliamet.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril teatati politseile, et Toila vallas lõi 71-aastane mees enda abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Vägivald võimuesindaja vastu

16. novembril ründas 51-aastane mees Alutaguse vallas ametikohustusi täitvat politseiametnikku. Mees peeti kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Kelmus

16. novembril pöördus politseisse Narvas elav naine, kellele helistati väidetavalt politseist ja paluti kelmuse tõkestamiseks laadida arvutisse AnyDesk programm. Naine laadis programmi alla ning sisestas Smart-ID paroolid. Kelmusega tekitatud kahju on 7600 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine üheksal Somaalia, neljal Moldova, kolmel Venemaa, kahel Malaisia, kahel Ukraina, kahel Gruusia, ühel Iisraeli ja ühel Transnistria kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Vargus

14. novembril anti politseile teada, et Türi linnas Tolli tänaval on sisse tungitud majja ja selle kõrvalhoonesse ning varastatud on mopeed, võsalõikur, murutrimmer, jalgrattakingad ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on 2 500 eurot.

 

Pärnumaa

 

Arvutikelmus

16. novembril anti politseile teada, et 7. novembril on teadmata inimese poolt ära vahetatud ettevõttele kuuluva Facebooki konto parool ja ostetud Facebookis teenuseid, mille eest on tasutud ettevõtte pangakontolt. Varaline kahju on 3 515 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.