Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-11-16 12:27:26)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 136 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 71 varavastast kuritegu, sealhulgas 44 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 36.

 

Ööpäeva jooksul toimus viis liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati üks joobekahtlusega sõidukijuht.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

15. novembril teatati, et Lasnamäel Pae tänava kortermajas toimus ühise alkoholi tarvitamise käigus konflikt 50-aastase mehe ja 38-aastase naise vahel. Politseinikud viisid mehe kainenema.

 

15. novembril teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel lõi 27-aastane mees 33-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

15. novembril teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel lõi 18-aastane mees 61-aastast meest.

 

Kelmus

31-aastasele mehele helistati väidetavalt politseist ning teavitati, et mehe andmed on lekkinud ning tema nimele püütakse võtta laenu. Mehel paluti alla laadida rakendus AnyDesk ning pangakontol oleva raha kaitsmiseks pakuti võimalust kanda see turvalisele arvele. Lisaks tehti talle ettepanek osaleda politseioperatsioonis ebaausa pangatöötaja tabamiseks, milleks paluti kontolt raha välja võtta ja saata see Omniva pakiautomaadi vahendusel vastavalt edastatud andmetele. Hiljem lubati raha tagastada. Kuna avaldaja  ei kahelnud helistajate usaldusväärsuses, siis täitis ta kõik korraldused. Hiljem selgus, et avaldaja nimel on võetud  laenu kogusummas 19 000 eurot ning tema kontolt on tehtud ülekandeid. Kelmusega tekitatud kahju 33 751 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

15.novembril teatati, et Sakus Kasemetsa külas lõi seni tuvastamata inimene 35-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kolmel Ukraina ja ühel Serbia kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

15. novembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval lõi 44-aastane alkoholijoobes naine terava esemega enda elukaaslast. Politseinikud pidasid naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Vägivald võimuesindaja vastu

15. novembril lõi joobes agressiivne mees Tamsalus ametikohustusi täitnud politseinikku. Mees peeti kinni ning politseinik jätkas teenistust.

 

Piiriturvalisus

15. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 13 Moldova ja ühel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Vargus

15. novembril alustati kriminaalmenetlus selles, et viimase kahe kuu jooksul täpselt teadmata ajal varastati Haapsalus Herjava külas ettevõtte kinnistult immutatud terrassilaudu. Varaline kahju on 450 eurot.

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

16. novembril sai politsei teate, et Pärnus korteris ründas 63-aastane mees oma 66-aastast endist elukaaslast. Politsei pidas 63-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.