Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-11-15 08:27:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 67 varavastast kuritegu, sealhulgas 51 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 30.

 

Ööpäeva jooksul toimus kolm liiklusõnnetust, neist üks tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati neli joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval lõi 36-aastane mees 42-aastast meest.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril teatati, et Maardus Stardi tänava kortermajas lõi 50-aastane mees oma 58-aastast elukaaslast.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

13. novembril avastati, et Tartus Ravila tänava õppehoone garderoobist on varastatud villane mantel. Kahju on 500 eurot.

 

Vägivald võimuesindaja vastu

Ööl vastu 15. novembrit sai politsei väljakutse Elvas Kirde tänavale, kus viibis alkoholijoobes ning agressiivselt käitunud seltskond. Politseinike saabudes muutus seltskonnas viibinud naine ametnike suhtes agressiivseks ning ründas politseinikku. Naine peeti kinni ning viidi Tartu Vanglasse kainenema. Politseinik pöördus esmaabiks traumapunkti. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

 

Valgamaa

 

Vargus

Politseile laekus teade, et 13. novembril varastati Valga linna õppeasutuses rahakotist 225 eurot sularaha ning pangakaart.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktis Eestisse sisenemise ühel Serbia kodanikul, kuna tal puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

14. novembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Moldova, kolmel Ukraina ning ühel Venemaa, Armeenia ja Valgevene kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril anti politseile teada, et Pärnus talus lõi alkoholijoobes 61-aastane mees oma 66-aastast elukaaslast. Politsei pidas 61-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Kelmus

14. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 26. oktoobril leidis Pärnus elav mees Facebookist investeerimispakkumise ning tegi investeeringuks Biance platvormil 500 eurose ülekande. Pärast seda võeti kannatanuga ühendust erinevate väidetavalt investeerimispakkumisega seotud inimeste poolt ja küsiti täiendavaid ülekandeid investeeringu väljamaksmise haldus- ja vahendustasudeks. Kahjusumma on 5 000 eurot.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

14. novembril sai politsei teate, et Raplas korteris lõi 35-aastane mees oma 34-aastast endist elukaaslast. Politsei pidas 35-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.