Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Alanud nädalal annab tooni jätkuvalt muutlik ilm (2007-06-26 08:11:18)


Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut ennustab lähipäevadeks üksikuid vihmahooge ning nädala teiseks pooleks kuivemat ilma.

 

«Kõige enam sajab vihma kolmapäeval ja neljapäeval, mil piki Läänemerd Soome poole kerkiv madalrõhkkond katab Eesti sajupilvedega. Nädala lõpu poole peaksid sajuhood harvenema,» teatab EMHI oma nädalaprognoosis.

Õhutemperatuur on normilähedane või pisut alla normi.

 

Teisipäeva öö on sajuta, õhtupoolikul võib saartel tulla hoovihma. Puhub läänekaarte tuul 2-9 m/s. Öösel on 7 kuni 14, päeval 19 kuni 25 kraadi sooja.

 

Kolmapäeval ja neljapäeval sajab hooti vihma, võimalik äike. Tuul pöördub idakaarest lõunasse 5-12 m/s, kolmapäeva päeval puhanguti kuni 15 m/s. Öösel on õhutemperatuur 8 kuni15, päeval 16 kuni 21 kraadi.

 

Reedel tuleb veel hoovihma ja on äikest. Lõunakaarte tuul puhub 5-13 m/s. Öösel on õhutemperatuur 8 kuni13, päeval 17 kuni 21.

 

Nädalavahetusel on sajuhooge harvem. Puhub lõunakaarte tuul 3-9 m/s. Öösel on 6 kuni 12, päeval 17 kuni 22 kraadi sooja.

 

Allikas: www.postimees.ee

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.