Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi eelinfo 13.-19. november 2023 (2023-11-13 08:00:18)


Esmaspäev, 13. november

  • Minister Kristen Michal kohtub Soome transpordiministriga 6+6; Liikluskomisjon ja kohtumine Soome transpordiministriga; teeb avasõnad Tallinna Kruiisisadamas toimuval rohetehnoloogia ja säästva innovatsiooni konverentsil GreenEst Summit.
  • Greenest Summitil korraldab kell 15.30 korraldab ka KIK jätkusuutliku sinimajanduse teemaplokki. Arutelus osalevad Rainer Sternfeld (NordicNinja VC), Kristjan Tabri (TalTech - Tallinna Tehnikaülikool, MindChip) ja Rene Pärt (Port of Tallinn / Tallinna Sadam). Paneeli modereerib KIKi juhataja Andrus Treier.
  • Asekantsler Kaupo Läänerand on Hispaanias lähetusel kuni 15. novembrini.
  • Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avab metsa uuendamise taotlusvooru, kust toetatakse metsataimede soetamist ja istutamist, metsamaapinna ettevalmistamist ning metsauuenduse hooldamist, kui metsas on tehtud raie või mets on hukkunud. Toetust saavad taotleda metsaühistud kuni 1. detsembrini 2023. Lisainfo KIKi erametsportaalist.

 

Teisipäev, 14. november

  • Minister Kristen Michal kohtub Prantsuse suursaadikuga

 

Kolmapäev, 15. november

  • Minister Kristen Michal peab kõne Cleantech Europe Forumil, osaleb TalTechi seminaril ja teeb ettekande Tööandjate Keskliidu volikogul.
  • Rohetehnoloogia messi Nexpo Tallinn raames toimub kell 9-14.30 KIKi rohekiirendi Negavatt ja Noorte Keskkonnanõukogu eestvedamisel noortepäev. Päevakava sisaldab hommikujoogat, Eesti noorte kliimadelegaadi Anna Celine Krausi kõne ÜRO kliimakonverentsi COP28 plaanidest, rohetehnoloogia valdkonna inimeste tutvustusest puhastest tehnoloogiatest, vestlusi kliima-, keskkonna- ja ettevõtluse teemadel ning ühismaalimist. Sissepääs tasuta! Nexpo Tallinn leiab aset Kultuurikatla kõrval asuvas pop-up messihallis. Lisainfo Nexpo Tallinn kodulehelt.

 

Neljapäev, 16. november

  • Asekantsler Kaupo Läänerand osaleb neljapäeval merenduse klastri rahastuspäeval.
  • 16-17. novembril toimub SYKE ja Teaduste Akadeemia korraldatav «Soome lahe teaduspäevad 2023» teaduskonverents Tallinnas. Tavapäraselt on kaasatud olnud Soome, Eesti ja Venemaa teadlased, sel korral on aga Venemaa teadlaste asemel kutsutud osalema Läti ja Leedu teadlaseid ning Norra esindajaid. Kliimaministeerium toetab teaduspäevade korraldamist rahaliselt. Konverentsil võetakse kokku ja antakse ülevaade teadlaste tehtud Soome lahe uuringutest viimase aasta jooksul. https://www.akadeemia.ee/en/events/gulf-of-finland-science-days-2023/     
  • Keskkonnainvesteeringute Keskuse juhataja Andrus Treier astub üles Cleantech Forum Europe konverentsil paneeldiskussioonis, mis keskendub ringmajandusele. Rohkem infot Cleantech Forum Europe kodulehelt.

 

Reede, 17. november

  • Minister Kristen Michal peab avakõne Elevant toas Äripäeva konverentsil

 

Pühapäev, 19. november

  • Kuni 19.11 ootab Keskkonnainvesteeringute Keskus I-VI klassi noorte fantaasiarikkaid ja utoopilisi lühivideoid teemal mini Negavati konkursile teemal „Toitu raiskav maailm“. Konkursi auhinnaks on reisielamus tervele klassile mõnda keskkonnahariduskeskusesse, muuseumi, ettevõttesse vms. Rohkem infot mini Negavati kodulehelt.

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.