Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uuest aastast tasuta parkimislube enam ei anta (2023-11-10 04:52:48)


Volikogu kehtestas parkimistasu määruse muudatused, millega lõpeb tasuta parkimislubade väljastamine ning elektriautode parkimistasuvabastus.

 

Linnavolikogu tänase otsuse kohaselt ei anta 2024. aastast enam tasuta parkimislube. Hetkel on linn andnud välja 149 tasuta parkimise luba, millest 81 on linnavalitsuse osakondade ja hallatavate asutuste kasutuses ning 68 muude asutuste kasutuses. Alates uuest aastast kaotavad need kehtivuse ja uusi ei väljastata.

 

Elektriautode tasuta parkimisõigus kaob 15. novembrist 2024. Praegu on tasuta parkimisluba antud ligi 1150 elektrisõidukitele ja kesklinnas parkimise soodustamine nii suurele masinate arvule ei ole põhjendatud.

 

Tasuta parkimisõiguste kaotamise eesmärk on vähendada koormust kesklinna tänavatele ja parklatele ning suunata inimesi rohkem kasutama tervise- ja keskkonnasõbralikumaid liikumisviise. Muutuste elluviimiseks näitab Tartu linn eeskuju ning analüüsib oma töötajate liikumisviise ja -vajadusi ning kutsub ka teisi organisatsioone üles seda tegema.

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.