Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus tunnustati tublisid bussijuhte (2023-11-09 06:11:25)


Eile tänas Tartu linnapea Urmas Klaas neid Tartu linnaliinide bussijuhte, kes said sõitjatelt kõige enam kiita.

 

Selgi sügisel kutsus linnavalitsus märkama linnaliinide bussijuhtide abivalmidust, kliendisõbralikkust ja professionaalsust ning edastama oma tähelepanekud linnavalitsusele. Kokku saadeti 78 kiitust. Kõige enam pälvisid kiidusõnu Einar Grünthal, Igor Gomozov, Ragnar Roon, Andrus Klaos ja Anne Uluots. Tublid bussijuhid said linnapealt tänukirja ja kinkekaardi.

 

Mõned väljavõtted bussijuhtide kohta saadetud kiidusõnadest:

·              Sisenesin esiuksest ja bussijuht ütles rõõmsa häälega "Tere hommikust!" ja mitte ainult "Tere hommikust!", vaid ka tõstis kätt nagu autojuhtidel kombeks on tervitada. Bussijuhi sõidustiil oli rahulik ja ma ei pidanud kahe käega kramplikult käepidemest kinni hoidma. Samuti järgis bussijuht liiklusreegleid. Bussist väljusin esiuksest ning bussijuht soovis kõigile esiuksest väljujatele "Ilusat päeva!". Aitäh meeldiva päeva alguse eest!

·              Kord sõitsin tema bussis ja ma sain väga kena teeninduse osaliseks, kuigi olin hiljaks jäämas lasi ta mind siiski bussile, isegi kui buss oleks pidanud peatusest juba väljuma. Olen äärmiselt tänulik! Ja hiljem Talle “aitäh” öeldes sain osaliseks naeratusest, mida ei unusta ma eal. Nii tore on kohata positiivsust ka bussijuhtide seas, kelle keerukat tööd ma väga hindan.

·              Soovin kiita üldiselt Tartu bussijuhte. On korrektsed ja teevad väga väärikat tööd. Kahju, kui neile head sõna ei öeldaks aga Tartu bussijuhid on parimad.

·              Te olete superinimesed, et suudate nii vara ärgata, et me tööle saaksime.

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse uudis


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.