Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevased sündmused (2023-11-08 12:11:51)

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

7. novembril teatati, et Kesklinnas Jakobi tänaval korteris ründas 24-aastane naine oma elukaaslast. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

7. novembril teatati, et Kristiines Tulika tänaval korteris lõi alkoholijoobes 40-aastane mees oma elukaaslast. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

 

Vargused

7. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi ränaval on kauplsusest varastatud sularaha ja elektroonilisi seadmeid. Tekitatud kahju on umbes 1200 eurot.

 

Kelmused

7. novembril alustati menetlust juhtumis, kus politseitöötajana esinedes ja vene keelt kõnelev isik võtts telefoni teel ühendust 51-aastase naisega ning teatas, et keegi üritas võtta tema nimele laenu. Seejärel suunati kõne väidetavale pangatöötajale, kes sai kaugjuurdepääsu naise arvutile AnyDesk programmiga ja tema internetpangale, mille tulemusena vormistati tema nimele laen. Kelmusga tekitatud kahju 290 eurot.

 

7. novembril alustati menetlust juhtumis, kus paar päeva tagasi võttis politseitöötajana esinedes ja vene keelt kõnelev isik telefoni teel ühendust 55-aastase naisega ning teatas, et keegi üritas võtta tema nimele laenu. Seejärel suunati kõne väidetavale pangatöötajale, kelle juhendamisel teostas naine enda pangakontodelt kaks ülekannet. Kelmusega tekitatud kahju 16 950 eurot.

 

Lõuna prefektuur

 

 

Võrumaa

 

Vargus

7. novembril varastas seni kindlaks tegemata inimene Võru linnas asuva kaupluse tualettruumist sinna unustatud rahakotist sularaha. Vargusega tekitatud kahju 2208 eurot.

 

Piiriturvalisus

7. novembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel kaht Iisraeli kodanikku. Selgus, et inimesed viibisid Schengeni alal ebaseaduslikult 13 kalendripäeva, nendest ühe päeva Eestis. Inimestele koostati ettekirjutused Eestist lahkumiseks ning kohaldati Schengeni sissesõidukeelud kuueks kuuks, peale mida suundusid nad Venemaale.

Ida prefektuuri ööpäevainfo

 

Ida-Virumaa

 

Röövimine

7. novembri õhtul sai politsei hädaabikutse Kohtla-Järvele, kus kaks meest olid tunginud kauplusesse, rünnanud seal poemüüjat ning varastanud kassast 250 eurot sularaha. Naine püüdis varast küll takistada, kuid enne politseinike saabumist jõudsid mehed kauplusest lahkuda. Rüseluse käigus sai viga poemüüja käsi. Juhtunu asjaolude selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse. 

 

Kehaline väärkohtlemine

7. novembri pöördus politsei poole Jõhvis elav naine, kellele oli mõni hetk varem kallale tunginud tema endine kaaslane. Vägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.  

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Moldova, kahel Ukraina, ühel Iisraeli, ühel Venemaa ja ühel Ameerika kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

7. novembril saabus Narva piiripunkti Venemaa kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et inimene oli viibinud seadusliku aluseta Schengeni alal neli päeva ning veetnud neist ühe Eestis. Inimesele koostati lahkumisettekirjutus ning kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Pärast menetlustoiminguid suundus inimene Venemaale. 

Lääne prefektuur

 

Lääne prefektuuri ööpäevainfo

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

7. novembril sai politsei teate, et Pärnus korterelamus lõi 38-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Vargus
8. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et oktoobri lõpus varastati Pärnus Laial tänaval jõusaalist mobiiltelefon IPhone. Tekitatud varaline kahju on 1100 eurot.

 

Raplamaa

 

Avaliku korra raske rikkumine

7. novembril alustati kriminaalmenetlust selles, et esmaspäeva, 6. novembri hilisõhtul kella 23 ajal viibis seltskond noorukeid Raplas Tallinna maanteel selvepesula juures, kes tulistasid õhkrelvast. Politseile on seltskonnas olnud täisealised noorukid teada ja juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Allikas: PPA teated


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.