Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti aasta ettevõte 2023 on Icosagen Cell Factory OÜ (2023-11-07 06:26:06)


Möödunud laupäeval toimunud pidulikul auhinnagalal kuulutas president Alar Karis Eesti parimaks ettevõtteks Tartus tegutseva Icosagen Cell Factory.

 

Icosagen pakub teenuseid teistele ravimi- ja biotehnoloogiafirmadele ja teeb ise teadusarendustööd, millest silmapaistvaim on vähiravimite arendamine.

 

Auhinnagalal ütles ettevõtte asutaja ning tegevjuht Mart Ustav, et Icosagen Cell Factory ambitsioonid on suured - olla parim Euroopas, miks mitte maailmas. Tänases Terevisiooni intervjuus vastas Ustav küsimusele, miks on nende ettevõtte süda Eestis: „Icosageni üks põhilisemaid rolle on luua võimalus kohalikele talentidele eneseteostuseks ja siin on hea lapsi üles kasvatada.“

 

„Icosagen on viimased 10 aastat olnud stabiilses kasvus, 2021. aastat võib aga nimetada lausa hüppelise kasvu aastaks, kus kasvati jõudsalt nii käibenumbrite kui töötajate arvu poolest. Elame kogu Tartu ettevõtluse ökosüsteemi poolt nende eduloole kaasa – nad on suurepärane näide teaduse ja ettevõtluse sümbioosist. Kindlasti on neis potentsiaali viia Eesti ravimitööstus maailmakaardile,“ sõnas ettevõtluse arengu osakonna valdkonnajuht Roomer Tarajev.

 

Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal olid sel aastal 18 nomineeritud ettevõtte seas neli Tartust: aasta innovaator (Icosagen Cell Factory OÜ), aasta kestlik ettevõte (Foxway OÜ ja AS A. Le Coq) ning aasta pereettevõte (Cronimet Nordic OÜ).

 

Tegemist on Eesti suurima ja pikima ajalooga ettevõtluskonkursiga, mille ajalugu ulatub 1996. aastasse. See on kõrgeim riigipoolne tunnustus ettevõtjatele ja ettevõtlikkusele. Eesmärk on tunnustada silmapaistvaid, leidlikke ja nutikaid Eesti ettevõtteid, kelle järjepidev töö on toonud edu nii ettevõttele, selle töötajatele kui ka laiemalt meie riigile.

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.