Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi eelinfo 6.-12. november 2023 (2023-11-06 06:00:27)


Esmaspäev, 6. november

 

  • Minister Kristen Michal osaleb Tallinnas Swissotelis toimuval Taastekava paneelis (RRFannual event).

 

  • Asekantsler Kaupo Läänerand osaleb Kliimaministeeriumi strateegiapäeval.

 

  • Keskkonnainvesteeringute Keskuses avaneb taotlusvoor  kohalikele omavalitsustele biojäätmete konteinerite, kompostrite ja korvide ostuks. Toetust saavad taotleda Alutaguse, Antsla, Häädemeeste, Kanepi, Muhu, Rakvere, Rõuge ja Võru vald ning Narva ja Sillamäe linn, kus elanikele pole veel biojäätmete äravedu korraldatud. Toetuse eelarve on 86 150 eurot ning ühele projektile antakse toetust kuni 15 000 eurot. Taotlusi saab esitada kuni eelarve ammendumiseni. Toetust antakse Euroopa Liidu heitmekaubanduse kauplemissüsteemist ja toetusmeetme töötas välja KIK koos Kliimaministeeriumiga. Lisainfo KIKi kodulehelt.

 

 

Teisipäev, 7. november

 

  • Minister Kristen Michal kohtub Prantsuse ja Norra suursaadikutega.

 

  • Minister Kristen Michal osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil.

 

Kolmapäev, 8. november

 

  • Minister Kristen Michal osaleb Riigikogus taastuvenergia kiirendamise eelnõu arutelul.

 

Neljapäev, 9. november

 

  • Kell 11-13.20 toimub veebiseminar „Leidke sobiv keskkonna ja innovatsiooni rahastamisprogramm Eestis“, kus keskendutakse tööstuse ülemineku, ringmajanduse ja innovatsiooni rahastamise võimalustele ja väljakutsetele. Konverents toimub eesti ja inglise keeles Zoomi keskkonnas. Kõik huvilised saavad registreeruda Euroopa Komisjoni kodulehel. Konverents toimub Euroopa Komisjoni, Kliimaministeeriumi, Keskkonnainvesteeringute Keskuse, Riigi Tugiteenuste Keskuse ja EAS-i/Kredexi ühendasutuse koostöös. Rohkem infot KIKi kodulehelt.

 

Reede, 10. november

 

  • Minister Kristen Michal külastab loodava Sõrve looduskaitseala maid.

 

  • Keskkonnainvesteeringute Keskuse eestvedamisel toimub kell 11 Teamsi keskkonnas kaasrahastamise programmi taotlusvooru infopäev. Kaasrahastamise programmi eesmärk on toetada projekte, mis saavad põhirahastuse välisallikatest (näiteks LIFE programm, Interreg, Horizon, Innovatsioonifond jms). Välisrahastus peab moodustama projekti maksumusest vähemalt 50%. Taotluste esitamise tähtaeg on 20. novembril kl 17.00. Toetusraha tuleb siseriiklikust keskkonnaprogrammist ning toetuse töötas välja KIK koos Kliimaministeeriumiga. Lisainfo KIKi kodulehelt.

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.