Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Arengukava arutelul räägitakse haridusest, innovatsioonist ja ettevõtlusest (2023-11-05 05:58:02)


Kolmpäeval, 8. novembril kell 17-19 toimub Tartu Loomemajanduskeskuse saalis (Kalevi 17) Tartu linna uue arengukava arutelu teemal "Haridus, innovatsioon ja ettevõtlus", kuhu on oodatud kaasa mõtlema kõik huvilised.

 

Arutelul tutvustatakse arengukava koostamise käigus seni sõnastatud eesmärke, otsitakse tähelepanuta jäänud teemasid ja ideid linnaelu paremaks korraldamiseks.

 

Arutelule saab end registreerida siin: https://www.tartu.ee/arengukava-seminarid

 

Erinevatel arengukava teemadel saab arvamust avaldada ka Tartu kodulehel https://www.tartu.ee/arengukava-ideekorje

 

Tartu linn on koostamas uut arengukava aastani 2035, milles lepitakse kokku nii lühemad kui pikemaajalised arengusuunad ja tegevused. Alates septembrist on toimunud arutelud erinevate huvigruppide, ekspertide ja linnavalitsuse spetsialistidega, oktoobris jätkusid arutelud linnaelanikega.

 

Arengukava koostamise eeltööna viidi jaanuaris läbi linlaste rahulolu-uuring ja mai alguses toimus visioonikonverents, kus räägiti, millised on olulisemad teemad täna ja homme, millest tuleb Tartus rääkida ning mille poole sihte seada. Olemasoleva olukorra hindamiseks koostas Tallinna Ülikooli töörühm analüüsi, et saada ülevaade Tartu linna arengu hetkeseisust. Kevadel ja suvel tegeleti pikemaajaliste strateegiliste sihtide sõnastamisega ning septembrist alates jätkus arengukava sisu koostamine koostöös erinevate huvigruppidega.

 

Arengukava valmib aasta lõpuks, seejärel algab uuel aastal arengukava avalik väljapanek ja arutelud jätkuvad. Arengukava kehtestatakse volikogus 2024. aasta sügisel.

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.