Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-11-01 06:58:44)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra rikkumine, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 27.

 

Ööpäeva jooksul juhtus kolm inimkannatanutega liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati üheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

30. oktoobril teatati, et Mustamäel E. Vilde tee kortermajas lõi 20-aastane naine terava esemega 21-aastast meest.

 

Vargus

30. oktoobril varastati Lasnamäel Peterburi tee poest 2500 euro väärtuses mootorratta varustust.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

29. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel löödi 49-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

30. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel L.Koidula tänaval asuvas kortermajas lõi alkoholijoobes 39-aastane mees konflikti käigus enda elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

30. oktoobril anti politseile teada, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval tõukas mees 28-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Avaliku korra raske rikkumine

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 30. oktoobril Sillamäe linnas Kesk tänaval hoidis 42-aastane mees nuga käes, millega häiris lähedal asuvate inimeste turvatunnet. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

30. oktoobril teatati politseile, et Tapa vallas Lehtse alevikus varastati luku lõhkumise teel keldrist mootorsaag. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

 

Piiriturvalisus

30. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine viiel Moldova, kahel Ukraina ja Venemaa ning ühel Gruusia ja Ameerika kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus

30. oktoobril teatati politseile, et Pärnus elav mees tasus veebis katuse soojustamist pakkunud inimesele ülekandega ligi 1200 eurot ettemaksuna, kuid teenust selle eest kannatanule ei osutatud ja ka ettemaksuna üle kantud raha ei tagastatud.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.