Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaagentuur suunab ringmajanduslikumalt mõtlema (2023-10-31 07:58:30)


Kultuurikatlas toimuv mess „Ringmajanduse Roheaed 2023“ toob kokku valdkonnas tegutsevad ettevõtted ja pakub huvilistele põnevat kuulamist ning tegevusi.

 

Esmakordselt Eestis toimuv ringmajanduse mess ootab Kultuurikatlas külalisi juba homme kell 10 – 18. Üritus on külastajatele tasuta, registreeruda saab ringmajandusemess.ee lehel.

 

„Üritus pakub kindlasti palju avastamisrõõmu kõigile keskkonnast hoolivatele inimestele ja neile, kes tahavad rohkem teada, mida kõike hõlmab endas ringmajandus,“ ütleb peakorraldaja rollis oleva Keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala. „Peame liikuma ringmajandavama majandusmudeli suunas, et hoida kasulikke tooteid ja materjale ringluses nii kaua ning palju, kui see vähegi võimalik on. Nii toodame vähem jäätmeid, hoiame alles ressursse ning looduslikku mitmekesisust,“ lisab Ala. 

 

Kohapeal on oma stendidega väljas ligi kolmkümmend erinevat ettevõtet, kes moel või teisel panustavad ringmajandusse.

 

„Soovime sündmusel tutvustada ringmajandavaid ettevõtteid. Lisaks pakume harivat aruteluprogrammi oma valdkonna ekspertidelt, et külastajad näeksid, milliste lihtsate nippidega saab olla oma igapäevaelus ringmajandaja,“ ütleb Keskkonnaagentuuri ringmajanduse projektijuht Kaili Simberg. „Soovime, et inimesed teeksid teadlikumaid ning keskkonnale ja oma tervisele paremaid valikuid,“ võtab ta kokku ürituse korraldamise põhieesmärgi.

 

Vaata, kes ettevõtetest stendidega väljas on ning milliseid esinejaid toob ning teemasid pakub sisuprogramm.

 

Väikesed külalised saavad lustida laste alal, kus võib meisterdada, mängida ja nelja inimesesuuruse keskkonnarobotiga tutvust teha.

 

Oodatud on ka ettevõtjad, et luua uusi kontakte ja leida koostöövõimalusi.

 

Kellel pole võimalik Kultuurikatlasse kohapeale tulla saavad sisuprogrammi jälgida Keskkonnaagentuuri YouTube või Facebook kanalist või postimees.ee/ringmajandusemess.

 

 

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri 31.10.2023  pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.