Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi haldusala 44. nädala eelinfo (2023-10-27 17:34:10)


Esmaspäev, 30. oktoober

 

  • Kell 11-12 on ministeeriumite ühishoones (Suur-Ameerika 1, Tallinn) Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri (IAEA) ekspertmissiooni lõpetamine. 23.-30. oktoobrini on Eestis IAEA eksperdid, et hinnata Eesti ettevalmistusi tuumaenergia kasutuselevõtuks põhimõttelise otsuse langetamiseks.
     

 

  • Stardib Keskkonnainvesteeringute Keskuse mini Negavati videokonkursi kuues hooaeg. Oodatakse I-VI klassi noorte fantaasiarikkaid ja utoopilisi lühivideoid teemal „Toitu raiskav maailm“. Konkursi auhinnaks on reisielamus tervele klassile mõnda keskkonnahariduskeskusesse, muuseumi, ettevõttesse vms. Võistlustööde esitamistähtaeg on 19. novembril. Rohkem infot mini Negavati kodulehelt: https://negavatt.ee/mini 

 

 

Teisipäev, 31. oktoober

 

  • Kell 10-11.30 esitleb Läänemere merekeskkonna kaitse komisjon HELCOM Läänemere seisundihinnangut veebiseminarina: https://helcom.fi/helcom-at-work/events/events-2023/report-launch-state-of-the-baltic-sea-2023/ Osalemiseks on vaja eelregistreeruda.
    Hinnang annab põhjaliku ülevaate Läänemere ökosüsteemi seisundist perioodil 2016-2021 ning siinsetest inimtegevustest ja -koormustest, mis merd mõjutavad. Valminud seisundihinnang aitab meil paremini Läänemere kaitset planeerida ja meetmeid kavandada, et saavutada mere hea seisund.

 

 

Kolmapäev, 1. november

 

  • Merenduse ja veemajanduse asekantsler Kaupo Läänerand osaleb Erra ja Purtse jõe jääkreostuse puhastustööde lõpuüritusel Kiviõlis.
     

 

  • Kell 10 – 17 toimub Kultuurikatlas esmakordselt Eestis ringmajanduse mess „Ringmajanduse Roheaed 2023“, mis toob kokku valdkonnas tegutsevad ettevõtted ja pakub huvilistele sisukat kuulamist ning tegevusi.
     


Neljapäev, 2. november

 

  • Kliimaminister Kristen Michal osaleb kliimanõukogu teisel kohtumisel.

 

  • Toimub kliimaseaduse merenduse alatöörühma esimene kohtumine ühendministeeriumis.

    Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.