Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-10-26 07:05:32)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 31 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 29.

 

Ööpäeva jooksul juhtus üks inimkannatanuga liiklusõnnetus. Juhtimiselt kõrvaldati 11 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised
24. oktoobril teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval lõi 36-aastane joobes naine noaga enda endist elukaaslast. Kannatanu toimetati tervisekontrolliks haiglasse, tema vigastused ei ole eluohtlikud. 36-aastane naine peeti kinni.


24. oktoobril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval lõi 46-aastane mees enda endist elukaaslast, 39-aastast naist. Kodus viibisid samal ajal alaealised lapsed. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Jõgevamaa

 

Vargus

24. oktoobril laekus politseile teade, et Jõgeva linnas on sisse murtud autopesulasse ja sealt on varastatud mündikassa. Kahju umbes 900 eurot.

 

Tartumaa

 

Vargused

24. oktoobril laekus politseile teade, et Tartus Anne tänaval asuva kortermaja ees olevast rattahoidikust varastati jalgratas Scott Aspect 960 Black. Kahju kokku 600 eurot.

 

25. oktoobril laekus politseile teade, et Tartus Raudtee tänaval asuvast kõrvalhoonest on varastatud tööriistu. Kahju umbes 1000 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Ukraina ja kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Ida prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

24. oktoobril fikseeriti Narva jõel kaks ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku ületust väikelaevaga suunaga Eesti-Vene-Eesti. Väikelaeva juhtidele määrati rahatrahv 160 eurot.

 

24. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Moldova, kolmel Ukraina ja kahel Venemaa kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et möödunud nädalal puhkes Kehtnas kahe mehe vahel rüselus, mille käigus sai viga 36-aastane mees. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.