Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu uudised: Lõuna-Eesti toidukohad toovad metsa taas taldrikule (2023-10-24 14:36:19)


Foto: Renee Altrov


3.-19. novembrini pakuvad Lõuna-Eesti kohvikud ja restoranid põnevaid kahekäigulisi erimenüüsid. Juba neljandat korda toimuvast kampaaniast “Metsast taldrikule” võtab tänavu osa üle poolesaja toitlustusettevõtte, mis seovad omavahel eestimaised sügisannid ja siinse toidukultuuri. 

 

Uudsetele maitseelamustele ootavad toidukohad Tartu linnas ja Tartumaal, Jõgevamaal, Põlvamaal, Viljandimaal, Võrumaal ja Valgamaal. Erimenüü hind jääb vahemikku 25-30 eurot ning sisaldab kahte käiku koos peakoka tervitusega. Kõigi osalejad ja menüüd leiab kodulehelt visitsouthestonia.com/metsasttaldrikule

 

“Sel aastal on osalejate info tõlgitud ka inglise keelde, sest huvi hea toidu ja eriliste elamuste järele on tõusuteel nii meil Eestis kui ka mujal,” sõnas Lõuna-Eesti turismiklastri juht Kaia Lehtsaar. 

 

Kampaania “Metsast taldrikule” eesmärk on aidata kaasa piirkonna toidukultuuri arengule, tõsta esile väärtuslikku kohalikku toorainet, suurendada toidukohtade külastatavust ning toetada piirkonna väiketootjaid. 

 

Lõuna-Eesti maitsete nädalat korraldavad: Lõuna-Eesti turismiklaster, Tartu linna ettevõtluse arengu osakond, Jõgevamaa koostöökoda ja Viljandimaa Arenduskeskus. 

 

Maitsete nädalaga seotud kulud kaetakse osaliselt Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondi meetme tegevusest „Piirkondlikud algatused tööhõive ja ettevõtlikkuse edendamiseks“.

 

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.