Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 43. nädala eelinfo (2023-10-24 14:27:37)


Esmaspäev, 23. oktoober

  • Riigikogu maaelukomisjoni istungil arutatakse konsulentide pöördumist seoses planeeritavate muudatustega nõuandetoetuse taotlemisel. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumit esindavad teadus- ja arendusosakonna juhataja Mai-Liis Palginõmm ja ministri nõunik Kaja Piirfeldt.

 

  • 23.–24. oktoobrini toimub Luksemburgis Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) istung. Peamiste aruteluteemadena on kavas olukord põllumajandusturgudel ning jäätmete raamdirektiivi toiduga seotud aspektid. Ministrid soovivad kohtumisel jõuda poliitilisele kokkuleppele 2024. a teatavate Läänemere kalavarude ja kalavarurühmade püügivõimaluste asjus. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumit esindab regionaalminister Madis Kallas ja teda saadab kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Tõnis Tänav. Lisainfo nõukogu veebilehel.

 

 

Teisipäev, 24. oktoober

  • Riigikogu maaelukomisjoni istungil antakse arvamus Euroopa Parlamendi ja Nõukogu määruse ettepaneku kohta, milles käsitletakse teatavate uute aretustehnikate teel saadud taimi ning nendest toodetud toitu ja sööta ning mis muudab määrust (EL) 2017/625. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumit esindavad teadus- ja arendusosakonna juhataja Mai-Liis Palginõmm ja sama osakonna peaspetsialist Kadri Just.

 

 

Kolmapäev, 25. oktoober

  • Euroopa Nõukogu korraldab Kohalike ja Piirkondlike Omavalitsuste Kongressi sessiooni, kus on arutlusel aruanne Euroopa kohaliku omavalitsuse harta täitmisest Eestis. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumit esindab regionaalminister Madis Kallas, keda saadab kohalike omavalitsuste poliitika osakonna nõunik Kaie Küngas.

 

  • Kell 13 toimub Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi suures saalis „Eesti maaelu arengukava 2014–2020“ ja „Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2023–2027“ ühise seirekomisjoni istung. Istungil esitatakse seirekomisjonile arvamuse avaldamiseks strateegiakava hindamiskava ning tegevuste valimise metoodika ja kriteeriumid. Lisaks antakse seirekomisjoni liikmetele ülevaade teiste Euroopa Liidu liikmesriikide strateegiakavadest.

 

 

Neljapäev, 26. oktoober

  • Regionaalminister Madis Kallas osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

 

 

Laupäev, 28. oktoober

  • Regionaalminister Madis Kallas avab Orval kogukonnakeskuse.

 

 

Muu informatsioon

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.