Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ringmajandus on võimalus vähendada oma sõltuvust teistest piirkondadest (2023-10-24 14:02:10)


Ringmajandus on võimalus vähendada oma sõltuvust teistest piirkondadest. Kui suudaksime Euroopasse toodud materjalid kohapeal ringlusse suunata ja ümber töödelda, oleks sellest keskkonnale ja meile suur kasu. Tooret ei peaks maa seest uuesti kaevandama, inimesed saaksid tööd, majandus edeneks ning väheneks sõltuvus teistest, nii kirjutab tänases blogiloos Keskkonnaagentuuri direktor Taimar Ala. Samuti tuleb juttu erinevate materjalide kasutamisest ning keskkonnamõjust ning sellest, mida iga inimene saaks ära teha, et ringmajandusele hoogu anda.

 

Ühtlasi anname teada, et keskkonnale ja oma tervisele paremate valikute tegemiseks ja silmaringi avardamiseks saavad kõik huvilised tulla 1. novembril Kultuurikatlasse külastama Eesti esimest ringmajanduse messi „Ringmajanduse Roheaed 2023″. Toimuvad sisukad ettekanded ning stendidega on väljas ligi 30 ringmajandavat ettevõtet

Täpsemalt saab lugeda blogist: https://keskkonnaagentuur.ee/node/1417

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.