Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-10-24 13:15:54)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 97 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 72 varavastast kuritegu, sealhulgas 60 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 29.

 

Ööpäeva jooksul juhtus üks inimkannatanuga liiklusõnnetus. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Vargus

23. oktoobril varastati Põhja-Tallinnas Paljassaare teel asuvast tanklast 300 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Vargus

23. oktoobril laekus politseile info, et Tartus Kvartsi tänavalt on maja eest varastatud auto Mercedes-Benz. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

 

Kelmus

23. oktoobril laekus politseile info, et 62-aastasele naisele helistas kelm, kes väitis, et kannatanu andmeid kuritarvitatakse ja suunas teda tegema ülekannet kelmi nimetatud pangakontole. Kahju 3120 eurot.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Moldova ja ühel Venemaa kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnes selles, et inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et Ahtme linnaosas varastati ehitusobjekti laost tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 4500 eurot.

 

Piiriturvalisus

23. oktoobril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestist väljuvat Moldova kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et juhiluba on täielikult võltsitud. Dokument võeti ära ja mees lubati Venemaale.

 

23. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Moldova ja ühel Venemaa, Ukraina ning Serbia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Omastamine

20. oktoobril omastas seni kindlaks tegemata naine Türi linnas kaupluses 58-aastasele mehele kuulunud ja kaupluses maha kukkunud rahakoti koos sularaha ja dokumentidega. Esialgne kahju on 470 eurot.

 

Pärnumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

23. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus korteris lõi 47-aastane mees enda 52-aastast elukaaslast rusikaga. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.