Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-10-20 13:14:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 102 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 66 varavastast kuritegu, sealhulgas 41 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 32.

 

Ööpäeva jooksul juhtus viis inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati üheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Vesilennuki tänaval korteris ründas 43-aastane mees oma endist elukaaslast. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Vargus

19. oktoobril teatati, et Maardu linnas on sisse murtud ehituskonteinerisse ja varastatud sealt tööriistu. Esialgne kahju 2500 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Valgamaa

 

Kelmus

19. oktoobril pöördus politseisse mees, kelle teadmata oli tema nimele võetud kaks järelmaksu. Kelmusega tekitatud kahju on 396 eurot.

  

Piiriturvalisus

19. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti Usbekistani kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel avastati, et mees on viibinud seadusliku aluseta Schengeni alal 290 päeva ning veetnud neist ühe Eestis. Mehele koostati lahkumisettekirjutus, määrati rahatrahv 360 eurot ning kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks. Pärast menetlustoiminguid suundus mees Venemaale.   

 

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjus seisnes selles, et inimesel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalasele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Süütamine

19. oktoobril teatati politseile, et Ahtmes Puru teel oli mees lõhkunud gaasipliidi ja pannud oma särgi põlema. Päästjad evakueerisid elanikud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

19. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Ukraina ja Moldova ning ühel Usbekistani kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

19. oktoobril sai politsei teate, et Lääne-Nigula vallas lõi seni teadmata inimene haamriga 32-aastast meest. Kiirabi toimetas mehe haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Saaremaa

 

Vargus

19. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 14. oktoobril varastati Kuivastu-Virtsu vahelisel liinil sõitval parvlaeval töötava 56-aastase naise kotist tööandjale kuuluv tahvelarvuti. Kahju on 600 eurot.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.