Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-10-19 07:00:54)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 46 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli üks.

 

Ööpäeva jooksul juhtus seitse inimkannatanutega liiklusõnnetust, neist üks tõukerattaga. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Ähvardamine

17. oktroobril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval korteris ähvardas alkoholi tarvitanud 60-aastane mees talle tuttavat 82-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

 

Kehalised väärkohtlemised

17. oktoobril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel ründas seni tuvastamata isik turvatöötajaid. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

17. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris lõi 53-aastane naine oma elukaaslast. Kiiabi toimetas mehe haiglasse. Mõlemad osapooled olid tarvitanud alkoholi.

 

17. oktoobril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval korteris toimus kaklus kahe mehe ja kahe naise vahel. Kiirabi toimetas sündmuskohalt kaks inimest haiglasse kontrolli, politseinikud pidasid 25-aastase naise kinni.

 

Vargus

17. oktoobril teatati, et Lasnamäel Kivimurru tänaval on sisse murtud sõiduautosse ja varastatud sealt erinevaid esemeid. Esialgne kahju 306 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeval Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Piiriturvalisus

17. oktoobril tõkestati Luhamaa piiripunktis riiki sisenemine Moldova kodanikul, kelle dokumentide kontrollimisel avastati, et naine on viibinud seadusliku aluseta Schengeni alal 419 päeva ning veetnud neist ühe Eestis. Naisele koostati lahkumisettekirjutus, määrati rikkumise eest 320-eurone rahatrahv ning kehtestati Schengeni alale sissesõidukeeld kolmeks aastaks.  

 

17. oktoobril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Mercedes ning avastasid, et selle juht esitas võltsitud juhiloa. Kuna juht oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, siis kriminaalmenetlust ei alustatud. Ta tasus riigituludesse 500-eurot ning suundus seejärel Venemaale.

 

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Serbia, ühel Moldova ja ühel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjus seisnes selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

17. oktoobril teatati politseile, et Narvas Energia tänaval lõi seni tuvastamata mees 65-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

17. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kuuel Ukraina ja kolmel Venemaa ning Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.