Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi 42. nädala eelinfo (2023-10-16 13:35:23)


Esmaspäeval, 16.10

 

Kliimaminister Kristen Michal ja rohereformi asekantsler Kristi Klaas osalevad Luksemburgis toimuval EL keskkonnanõukogul, kus soovitakse saavutada raskeveokite CO2 määruse ning asulareovee direktiivi üldised lähenemised ning kokku leppida EL Nõukogu järeldustest kliima COP28 osas ning ELi uuendatud panuses Pariisi leppe eesmärkide täitmisesesse.

 

Teisipäeval, 17.10

 

Minister Kristen Michal osaleb Luksemburgis toimuval EL energeetikanõukogul, kus käsitletakse elektriturukorralduse määrust. Soov on saavutada üldise lähenemise kokkulepe, milleni eelmisel energeetika nõukogul ei jõutud. Eesti koos Soomega tõstatab ka infopunktina Balticconnectori juhtumi. 

 

Kolmapäeval, 18.10

 

18.–20. oktoobrini on Lätis Erasmus+ projekti KNOWNATURE seminar. Lisainfo: Nele Sõber, nele.sober@keskkonnaamet.ee

 

Neljapäeval, 19.10

 

Kell 15.00 algab traditsioonilise loodusfotonäituse "Vereta Jaht 2023" avamine Vabaduse väljakul Kaarli puiestee poolsel alal. Näitus jääb avatuks kuni 5. novembrini 2023. Vereta Jahti korraldavad Tiit Hunt, RMK ja Overall Eesti AS. 

 

19.–20. oktoobrini osaleb rohereformi asekantsler Kristi Klaas Arktika assambleel Islandil. Klaas osaleb kliimaministrite konsultatiivkohtumisel ning kahepoolsed kohtumised on kavas Islandi keskkonna- ja kliimaministri, USA energiaministeeriumi rahvusvaheliste küsimuste abiministri ning Arktika Nõukogu sekretariaadi esindajatega. 

 

Reedel, 20.10

 

Kliimaminister Kristen Michal osaleb koos delegatsiooniga Riias Balti riikide transpordiministrite kohtumisel, kus muuhulgas arutatakse ka Rail Baltica projekti ning Ukraina küsimust transpordi ja logistika osas.

 

Kell 14.00 algab Karula Rahvuspargis kogukonna koosolek. Keskkonnaamet ja RMK tutvustavad seal tegevusi rahvuspargis ja kuulavad kogukonna tagasisidet. 

 

Pühapäeval, 22.10

 

Kell 13.00 algab Soomaa Rahvuspargis Soomaa kolmas jutupäev, alateemaga "Suurvesi".

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.