Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valitsuse esindajaks Ida-Virumaal saab Jaanus Purga (2023-10-13 07:08:56)


Regionaalminister Madis Kallas nimetab Ida-Viru esindajaks Jaanus Purga, kes alustab tööd 16. oktoobril. Töökoht hakkab asuma Jõhvis.

Kallase sõnul oli tegemist väga tugeva konkursiga ja huvi ametikoha vastu suur. "Jaanus Purga kasuks rääkis kõrge motiveeritus, põhjalikud teadmised ja mitmekülgsed kogemused, tugev ettevõtluse taust, selge nägemus piirkonna tulevikust ja lahendustele orienteeritus,“ ütles Kallas. Ta lisas, et soovib Vabariigi Valitsuse piirkondlikule esindajale edu ja jaksu erinevate väljakutsetega toimetulekuks. „Tal on kõik eeldused, et sel ametikohal edukalt hakkama saada," lausus minister.

Valituks osutunud Purga tõdeb, et lahendamist vajavaid muresid Ida-Virumaal jagub. „Ma olen Ida-Virumaalt palju saanud ja nüüd soovin ning tahan oma maakonnale tagasi anda,“ sõnas ta. „Usun maakonna võimesse kohanduda tulevate muutustega ja tulevikust on meil ainult võita.“


Jaanus Purga on endine VKG juhatuse liige ning SA Rohetiiger üks asutajatest ja eestvedajatest.

Vabariigi valitsuse piirkondliku esindaja institutsiooni loomise eesmärgiks on koalitsioonileppe järgi toetada Ida-Virumaa sotsiaalmajandusliku olukorra parandamist ning riigi kohaolu suurendamist maakonnas.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.