Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-10-13 07:06:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks röövimine ja 75 varavastast kuritegu, sealhulgas 58 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 21.

 

Juhtus neli inimkannatanutega liiklusõnnetust ja juhtimiselt kõrvaldati neli joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Haaberstis Õismäetee kortermajas toimus konflikt mehe ja naise vahel.

 

Vargus

11. oktoobril varastati Kesklinnas Pronksi tänaval asuvast ettevõttest 210 eurot ja muid esemeid. Kahju on kokku 510 eurot.

  

Piiriturvalisus

11. oktoobril saabus Tallinna lennujaama 1997. aastal sündinud Gruusia kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Samuti puudusid piisavad elatusvahendid. Talle koostati sisenemiskeeld ning ta toimetati kuni tagasilennuni kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud. 


Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Ukraina, ühel Venemaa ja kahel Moldova kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril sai politsei teate, et Kiviõli linnas viskas 51-aastane mees klaaspudeliga elukaaslasele vastu nägu. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

11. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine kaheksal Moldova, neljal Ukraina, kahel Usbekistani, ühel Venemaa, ühel Rumeenia, ühel Ameerika Ühendriikide ja ühel Serbia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR


Järvamaa

 

Vargus

9. oktoobril õhtul teatati, et Türi vallas on sisse tungitud kortermaja kõrval asuvasse kuuri ja varastatud roller. Esialgne kahju on kokku 800 eurot.

 

Pärnumaa

 

Asja rikkumine ja hävitamine

11. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 8. oktoobril kella 15:30 ajal pani seni tuvastamata inimene Pärnus Rohu tänaval lukustatud krundil põlema kolm sõiduautot. Esialgne kahju hinnati 6 550 eurole.

 

Raplamaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. oktoobril teatati, et Kehtna vallas eramus tõukas 37-aastane mees oma 38-aastast elukaaslast.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.