Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandussektor kogunes Tartusse, EPA on avatud (2023-10-12 06:28:08)


Eesti Põllumajanduse Aastanäitus (EPA) avati 11. oktoobril Tartus. „Vaieldamatult on tegu põllumajandussektori aastasündmusega ja vaadates rohkearvulist eksponentide hulka ei kahtle keegi, et iga-sügisene kohtumine Tartus on kasvanud juba traditsiooniks,“ sõnas EPA 2023 avakõnes Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu esimees Sivar Irval.

 

EPA mess toimub seekord juba viiendat aastat ja üle poolte eksponentide on olnud kohal kõik viis aastat. „Sügis ongi kõige õigem aeg selliseks suursündmuseks. Saak on koristatud ja paras aeg on jagada tänavu aastaseid kogemusi ning seada uusi eesmärke järgnevaks perioodiks. Miks ka mitte sõlmida uusi kokkuleppeid või leida koostööpartnereid - selleks on EPA formaat kõigiti sobiv,“ lausus Irval. „Siin on esindatud nii tehnika müüjad, looma- ja taimekasvatuse eksperdid, kelle laialdased kogemused aitavad sektoris tegutsevatel ettevõtetel teha paremaid ja tasakaalustatud otsuseid. Lisaks saavad sõna ülikoolides töötavad teadlased, kelle nõuanded on olnud hindamatud selle suve keeruliste ilmastikuoludega toimetulekuks,“ lisas ta.

 

„Messi avades tunnen ühest küljest siirast rõõmu hästi toimivast valdkonda ühendavast sündmusest, mida meil on rõõm olnud korraldada juba ühe väikese juubeli jagu. Teisalt aga tahan tunnustada neid ettevõtteid, kes on meisse uskunud ja olnud meiega kõik need aastad. Nad ei ole ennast lasknud heidutada Covidi-kriisiaastatest ega eelmise aasta majanduskataklüsmidest,“ kiitis Irval sektori ühtsust. „Kindlasti kuuluvad tänusõnad ka koja töötajatele, kelle väiksearvuline kollektiiv on suutnud ka tänavu korraldada suursündmuse, kus põllumajandus ettevõtted on oodatud osalema ning kogemusi vahetama.“

 

EPA 2023 raames korraldatakse ERM´i ruumides kahe päeva jooksul rohkem kui 35 seminari, neli valdkonna konverentsi ja messistuudio, mille teemasid kannab üle messi ametlik meediapartner Maaleht. EPA 2023 mess kestab 11.-12. oktoobrini.

 

Rohkem infot: EPA2023 | Eesti põllumajanduse aastanäitus 2023 (epamess.ee)

 

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.