Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
22. juunil lõpeb Tartu Ülikooli sisseastumiseksamitele registreerumine (2007-06-21 11:56:02)

22. juunini saavad Tartu Ülikooli päevase õppe rakenduskõrgharidus- ning  bakalaureuseõppesse õppima asujad registreeruda sisseastumiseksamitele veebiaadressil http://www.ut.ee/sisseastumine_

Kuigi enam kui pooltel bakalaureuseastme õppekavadel arvestatakse  vastuvõtul ainult riigieksamite tulemusi, tuleb osadele õppekavadele õppima asumiseks sooritada siiski ka sisseastumiseksam(id).
Sisseastumiseksamile registreerudes saab üliõpilaskandidaat teada eksami  toimumise aja ja koha. Samuti saadetakse tema e-postiaadressile kinnitus eksamile registreerumise kohta.

Kellel on veel plaan asuda õppima mõnda eriala, kus tuleb sooritada  sisseastumiseksam, siis tuleks ennast kindlasti kiiresti registreerida.
"Sel aastal me ilma eelneva registreerumiseta kedagi  sisseastumiseksamile ei luba", toonitas vastuvõtu peaspetsialist Kaja Karo.

Vastuvõtu peaspetsialisti Kaja Karo sõnul oli kolmapäeva pärastlõunaks  2600 registreeringu piir ületatud. Ootuspäraselt on enim registreerujaid  akadeemilisele testile -- 1132 (neist 1004 eestikeelsele ja 128  venekeelsele testile). Erialade lõikes on sarnaselt eelmisele aastale  enim registreerutud sotsiaalteaduskonnas õpetatavatele ajakirjanduse ja  suhtekorralduse, psühholoogia ning riigiteaduste erialakatsetele (igale  eelmainitule üle 200 inimese). Neile järgnevad sotsiaalteaduskonna  sotsioloogia, sotsiaaltöö ja sotsiaalpoliitika (106 registreerunut) ning  Viljandi kultuuriakadeemia teatrikunsti erialad (81 registreerunut).

Kuna sisseastumiseksameid tuleb sooritada ainult teatud õppekavadele  õppima asumiseks ja iga üliõpilaskandidaat võib sooritada nii palju  erinevaid sisseastumiseksameid kui ta soovib, siis ei näita eelesitatud  pingerida kindlasti sugugi lõplikku erialade populaarsust.

Akadeemiline test sooritatakse 26. juunil ja teised sisseastumiseksamid  toimuvad 29. juunist 5. juulini. Dokumentide vastuvõtt rakenduskõrgharidus- ning bakalaureuseõppe päevasesse õppesse algab 9.  juulil.

 

Allikas: TÜ 21.06.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.