Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-10-06 06:35:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 56 varavastast kuritegu, sealhulgas 43 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 28.

 

Eile toimus neli inimkannatanutega liiklusõnnetust. Juhtimiselt kõrvaldati kaheksa joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati, et Pirital Puhkekodu tee kortermajas lõi 45-aastane mees oma 36-aastast elukaaslast.

 

Vargus

4. oktoobril varastati Lasnamäel K. Kärberi tänava kortermajast kaks jalgratast. Kahju on 1000 eurot.

 

Piiriturvalisus

4.oktoobril kontrollis patrull Tallinna Vanasadama D-terminalis kahte meest, kes soovisid suunduda Helsingisse väljunud reisilaevale. Mehed esitasid kontrolliks teistele isikutele kuuluvaid dokumente. Nad peeti kinni ja toimetati kinnipidamiskeskusesse.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Ukraina kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

4. oktoobril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel sõiduautot, milles viibisid kaks Moldova kodanikku. Tuvastati, et inimesed on viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 20 päeva, neist kaks päeva Eestis. Neile määrati rahatrahvid 20 trahviühikut, summas 80 eurot ning kohaldati üheks aastaks Schengeni sissesõidukeelud. Inimesed suundusid Venemaa Föderatsiooni.

 

4. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 2002. aastal sündinud Nigeeria kodaniku suhtes. Mees pöördus Tartu teenindusse eesmärgiga taotleda pikaajalist viisat töötamiseks. Menetluse käigus tuvastati, et mees on Schengeni viisaruumis viibinud ebaseaduslikult 355 päeva. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kolmeks kuuks Schengeni sissesõidukeeld.

 

4. oktoobril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel kaht Venemaa kodanikku. Selgus, et nende elamisload on tagaotsitavad. Dokumendiekspert koostas isikut tõendava dokumendi kontrollimiseks võtmise tõendi, millega võeti inimestelt elamisload ära ja nad lahkusid Venemaa Föderatsiooni.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

4. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kortermaja trepikojas tõukas seni tuvastamata mees 42-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril sai politsei väljakutse Rakvere valda, kus 45-aastane mees ründas enda abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

4. oktoobril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine ühel Usbekistani kodanikul. Mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile.

 

4. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 26 Moldova, viiel Venemaa, kolmel Ukraina ja ühel Iisraeli kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Saaremaa


Kelmus
4. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et alates juulikuust on Saaremaal elav naine teinud oma kontolt makseid väidetavalt investeeringuteks. Kuulutuse investeerimisvõimalusega leidis naine Facebookist. Kelmusega tekitatud varaline kahju on ligi 13 000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.