Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-10-04 11:50:23)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 61 varavastast kuritegu, sealhulgas 46 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Eile toimus neli inimkannatanutega liiklusõnnetust, neist kaks tõukerattaga. Liikluses hukkus eile üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati kolm joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

3. oktoobril teatati, et Lasnamäel Kalevipoja tänaval lõi 58-aastane mees 50-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

 

3. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kaera tänaval lõid seni tuvastamata inimesed 32-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise kahel Venemaa kodanikul. Tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

2. oktoobril sai Piusa kordon info võimalikust ajutise kontrolljoone ebaseaduslikust ületusest. Võimalik ala tuvastati ning seal oli näha kolme erineva inimese jälgi. Piirivalvurid kontrollisid piirkonda, kuid inimesi ei leitud. Tänu piirivalvuritele laekunud vihjele leiti inimesed peagi Tartu bussijaamast. Selgus, et tegu on Kuuba kodanikega, kes peeti kinni ning toimetati Võru arestimajja. Politsei palub kõigil, aga eeskätt rahvusvahelise transpordi ning majutusteenuse pakkujatel, anda teada välismaalastest, kelle esitatavad reisidokumendid tunduvad kahtlased või puuduvad sootuks.

 

2. oktoobril kontrolliti Koidula piiripunktis Eestist väljumisel sõidukit, mida juhtis Ukraina kodanik. Täiendava dokumendina esitas juht sõiduki liikluskindlustuse poliisi, mis osutus täielikuks võltsinguks. Juht vormistas kehtiva liikluskindlustuse poliisi ja jätkas teekonda Venemaa Föderatsiooni.

 

3. oktoobril fikseeris seirekaamera Saatse kordoni Värska teeninduse piirilõigus ühe valge ämbriga Eestis elava mehe, kes liikus piiriribal. Mees peeti kinni ja toimetati Värska teeninduskohta, kus koostati küsitlemise ja dokumendi nõudmise protokoll. Mehe suhtes menetlust ei alustatud.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Piiriturvalisus

3. oktoobril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmel Moldova, kolmel Venemaa ja Kasahstani ning ühel Ukraina ja Kirgiisi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa


Vargus
2. oktoobril sai politsei teate, et alates septembri keskpaigast on Järvamaal varastatud ettevõtte kinnistutele rajatavatest päikeseparkidest neli inverterit ja kolm vasest maanduskaabli pooli. Vargusega tekitatud varaline kahju on ligi 36 700 eurot.

Kelmus
3. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et septembri lõpus helistasid Järvamaa naisele vene keelt kõnelevad inimesed, kes pakkusid võimalust teenida investeerimisega raha. Naise arvuti võeti tema nõusolekul üle ja tema teadmata võeti tema nimele Bondorast 6500 eurot laenu ja tema arvelt kanti ära raha. Kokku tekitati kelmusega kahju 7750 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.