Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lauanõude komplektid imeliste aiasaaduste serveerimiseks (2023-10-03 08:05:24)


Micheile Henderson

Sellel külluslikul ajal, kui aiasaadused aina valmivad, saab valmistada imemaitsvaid ja toitainete rikkaid roogasid. Kutsu külla sugulased, sõbrad ja lähedased pereliikmed ja kostita neid heade maitsetega, mis oled valmistanud ise kasvatatud andidest. Meie jagame sulle ideid, kuidas kõik sinu road saaksid väärikalt serveeritud ja millised lauanõude komplektid selleks ära kuluvad.

Täiuslikud lauanõude komplektid erinevate roogade serveerimiseks

Kui oled oma lähedased kutsunud õhtusöögile, tuleb sama palju keskenduda toidu serveerimisele kui ka selle valmistamisele. Kuidas katta ilus laud ja milliseid nõusid selleks kasutada? Kas portselan või klaas? Klassikalised valged või värvilised nõud? Lauanõude komplektid võivad olla väga erinevad, sisaldades erinevaid nõusid ja olles erineva disainiga. Selleks, et teaksid, mida täpselt vajad, tuleks mõelda sellele, kui palju inimesi korraga kostitad ja milliseid roogasid serveerid. Meie soovitame osta lauanõude komplektid, mis on praktilised ja kuluvad alati ära ning mida saab pesta nõudepesumasinas.

 

Kui plaanid serveerida oma kasvatatud juurviljadest püreesuppi, siis veendu, et sul oleksid olemas supikausid ja lusikad. Maitsva pastaroa või salati jaoks vajad aga hoopiski teistsuguseid taldrikuid, rääkimata pearoast, mis sisaldab kala või liha. Mõtle läbi toidud, mida igale külalisele serveerid ja vali sobivad lauanõude komplektid, mida vajad Kaup24 või Hansaposti tootevalikust. Kõigele lisaks leiab sealt ka serveerimiseks mõeldud nõud, nagu suured supikausid, tordi taldrikud või suupiste alused.

Kata kaunis laud

Õhtusöögi keskmes on küll toit ise, aga esmase mulje ruumi astudes annab ikka laud. Selleks kata laud vastavalt sündmusele, olgu selleks siis sünnipäev, sügispidu või jõulud. Lisa lauale teemakohaseid kaunistusi ja vajalikud nõud, millel toitu serveerid. Täiuslikud lauanõude komplektid, mis sisaldavad kõikides toidu käikudeks mõeldud nõusid, on siinkohal vajalikud. Aseta lauale klaasid, söögiriistad ja taldrikud. Sinna juurde küünlad, lilled vaasiga või muud kaunistused, mida soovid lauale asetada. Kui sul on mitmeid lauanõude komplekte, siis võid neid omavahel kombineerida, et saada tulemuseks omanäoline ja värvikas söögilaud.

 

Kuidas valida lauanõude komplektid?

Selleks, et kõik sinu maitsvatest saadustest kasvatatud toidud saaksid väärikalt serveeritud, mõtle läbi järgmine ja leia sellele vastavalt sobivad lauanõud:


 

  • Arvesta, kui palju külalisi on tulemas;
  • Mõtle läbi, mitu söögikorda serveerid ja pea meeles ka snäkke ning seda, kas ka nende jaoks on vaja igale ühele taldrikuid;
  • Mida pakud joogiks? Kindlasti peaks laual olema veeklaasid ja juhul, kui serveerid sinna juurde veini, siis ka pokaalid. Magustoidu kõrvale võiksid olla tee- ja kohvitassid.
  • Eelista vastupidavatest materjalidest nõusid, mida on kerge pesta ka nõudepesumasinas.

Vali alati ajatud ja praktilised nõud, mida saad kasutada ikka ja jälle.

 

 

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.