Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2023-09-29 07:06:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 74 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 30.

 

Eile juhtus viis inimkannatanutega liiklusõnnetust ning juhtimiselt kõrvaldati 11 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Graniidi tänava kortermajas lõi 33-aastane mees oma 21-aastast abikaasat.

 

Harjumaa

 

Vargus

27. septembril varastati Rae vallas ettevõtte sõidukitest kütust ja tööriistu. Kahju on 5000 eurot.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.  

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Vene, kolmel Ukraina ja kahel Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

26.septembril viisid piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud Võru maakonnas läbi tegevused, et avastada Eestis seadusliku aluseta viibivad või töötavad inimesed. Samuti keskenduti tagaotsitavate leidmisele. Kontrolliti viit ehitusobjekti, mille käigus tuvastati seitse inimest, kelle töötamine Maksu- ja Tolliameti töötamise registris oli registreerimata. Info edastati Maksu- ja Tolliametile.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril teatati politseile, et Narvas Soldina tänaval asuvas kortermajas ründas 52-aastane mees enda naist. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Lääne-Virumaa

 

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et ööl vastu 24. septembrit varastati Tamsalus 12 rulli katusekatet ja 4 tahvlit veekindlat vineeri. Vargusega tekitatud kahju on 960 eurot.

 

27. septembril teatati politseile, et Vinni vallas on öösel varastatud ekskavaatori kütusepaagist kütust. Vargusega tekitatud kahju on väljaselgitamisel.

 

Piiriturvalisus

27. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 18 Moldova, seitsmel Ukraina, kahel Venemaa ning ühel Valgevene, Gruusia, Iisraeli, Venezuela ja Ameerika kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Järvamaa

 

Vargus

26. septembril sai politsei teate, et Järvamaal Abaja külas varastati elumajast mootorratas. Vargusega tekitatud kahju on ligi 6900 eurot.  

 

Arvutisüsteemi toimimise takistamine

27. septembril sai politsei teate, et viimaste päevade jooksul häkiti Järva vallas ettevõtte arvutivõrku ja nakatati serverid, mille tulemusena krüpteeriti failid serveritel. Tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

 

Läänemaa

 

Kehaline väärkohtlemine

27. septembril sai politsei teate, et Läänemaal Taeblas korterelamus lõi 37-aastane mees oma naabrit, kes sai viga ja viidi haiglasse.

Pärnumaa

Arvutikelmus
27. septembril sai politsei teate, et septembri keskpaigas tehti Pärnumaal elava naise pangakontolt mitmel korral makseid tundmatule kontole. Maksete tegemist seostab naine sellega, et sai telefonile sõnumi, millest paluti uuendada talle saadetud paki kohaletoimetamise aadressi 24 tunni jooksul. Teataja vajutas sõnumis olnud lingile ja sisestas oma pangakaardi andmed, maksmaks paki kohaletoimetamise aadressi uuendamise eest nõutud neli eurot. Kokku tehti naise kontolt makseid ligi 800 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
27. septembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas lõi 58-aastane mees 46-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Asja omavoliline kasutamine
27. septembril sai politsei teate, et Saaremaal võttis 59-aastane mees 44-aastase mehe sõiduauto BMW, mille kasutamiseks tal ei olnud omaniku luba.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.