Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaagentuuri blogis: TOP 6 tähelepanekut 2022. aasta pinnavee seisundi tulemustest (2023-09-28 09:51:59)


Avaldasime Keskkonnaagentuuri blogis põhjalikuma postituse, kus toome välja möödunud aasta 6 kõige tähelepanuväärsemat tulemust pinnavee seisundi tulemustest. Vaata ka videokokkuvõtet.

 

Keskkonnaagentuur hindab igal aastal Eesti pinnaveekogumite seisundit ja koostab tulemustest ülevaate. Eesmärk on saavutada kõikide Eesti veekogumite vähemalt hea koondseisund, mis tähendab, et vee-elustik ja vee keemiline koostis on inimkoormuse poolt vähe mõjutatud.

 

"2022. aastal hinnati 744st pinnaveekogumist 31% heasse või väga heasse seisundisse, mis on võrreldes 2021. aastaga 20% langenud," ütleb Keskkonnaagentuuri peaspetsialist Liina Eek. "Oluline on aga märkida, et põhjuseks ei ole mitte veekogumite seisundite tegelik halvenemine, vaid esmakordselt seires olnud veekogumite arvu kasv ning tänu sellele on pinnaveekogumite seisundihinnang täpsem ja usaldusväärsem," selgitab Eek langust.

 

Allikas: Keskkonnaagentuuri teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.