Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Suuremõisa tehnikumi lõpupidu (2007-06-20 06:15:41)


Nagu teisteski koolides, on lõpueksamite aeg käes ka Suuremõisa tehnikumis.

Kõiki lähedasi ja sõpru oodatakse edukaid koolilõpetajaid õnnitlema neljapäeval, 21. juunil kl 13 Suuremõisa lossis toimuvale lõpuaktusele.
 
7. juunil sooritasid SA Tuuru juhataja Aivi Telviku juhitud komisjoni ees komplekseksami 17 raamatupidamisassistenti, kellest mitmed on juba õpingute ajal leidnud töö raamatupidajana. Õpetaja Rita Tsarjov tõi parimana esile Moonika Altmetsa, kes õppis viitele ja kutseeksamil saavutas 100-st võimalikust punktist 99,1.

15. juunil kaitsesid Hiiumaa keskkonnateenistuse juhataja Rein Urmani juhitud komisjoni ees oma lõputöid 12 looduskeskkonna ja maastikukorralduse eriala lõpetajat, kelle lõputööde tase oli võrreldes varasemate aastatega väga kõrge.

Hinde “väga hea” said Lii Kohari töö “Õigeusukirikud, -koolimajad, -pastoraadid ja -surnuaiad Puski näitel“, Alice Leetmaa “Ajaloojäljed minu kodukandis – Haldreka“, Annika Undo “Minu kodukoha vaatamisväärtused – Aruküla, Soonlepa ja Sarve“ ning Pille Heina “Nasva küla asustus, loodus- ja vaatamisväärsused“.

Sama eriala raames õppis kolm õpilast esmakordselt loodusretke juhtimist. Kõik kolm kaitsesid oma töö hindele “väga hea“. Kersti Rüütelmaa töö teemaks oli “Loodusturismist ja selle võimalikest arengutest Hiiumaal“, Inna Lepik kaitses tööd “Erinevad matkad Palade ümbruses” ja Urve Merendi “Hiiumaa matkaradade analüüs”.

Haljastuse eriala neli lõpetajat kaitsevad oma lõputöid Taavi Tuuliku poolt juhitava komisjoni ees 19. juunil. 20. juunist algab eksamiperiood ka kalur-laevajuhtidel, kuid enne kooli lõpetamist on neil ees veel tootmispraktika merel.

Aira Toss, Suuremõisa tehnikumi arendusjuht

 

Allikas: www.hiiumaa.ee 19.06.2007

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.