Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-09-22 06:56:06)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 62 varavastast kuritegu, sealhulgas 45 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26.

 

Juhtus üks inimkannatanuga liiklusõnnetus, milles hukkus üks inimene. Juhtimiselt kõrvaldati seitse joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

20. septembril teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel korteris lõi 48-aastane mees enda elukaaslast, 48-aastast naist. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
20. septembril teatati, et Maardu linnas Keemikute tänaval toidupoes tekkis kahe mehe vahel kaklus, mille käigus sai 69-aastane mees vigastada. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

20. septembril sai politsei teate, et Tartu vallas Tabivere alevikus ründas 30-aastane mees noaga 23-aastast ja 21-aastast meest. Kiirabi toimetas vigastada saanud mehed haiglasse. Politseinikud pidasid ründaja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Valgamaa

 

Vargus

20. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust, sest Tõrva linnas Tartu tänaval varastati autost seljakott. Vargusega tekitatud kahju on 535 eurot.

 

Võrumaa

 

Dokumendi võltsimine

Politsei alustas kriminaalmenetlust, sest 18. septembril esitas mees ametnikule tahtlikult koostatud valeandmetega dokumendi.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise Venemaa, Ukraina ja Serbia kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

 

Ähvardamine

20. septembril ähvardas 55-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuvas korteris vägivallaga oma abikaasat. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Kehaline väärkohtlemine

20. septembril lõi 40-aastane mees Narvas Puuvilla tänaval oma endist tööandjat. Vägivallajuhtumi asjaolusid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine 18 Moldova, ühel Venemaa, ühel Ukraina ja ühel Peruu kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Kelmus
20. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 11. septembril saadeti Pärnumaal elavale naisele tekstisõnum EE-postilt lingiga, milles paluti värskendada tellitud kauba aadressi 24 tunni jooksul või see tagastatakse täitmiskeskusesse. Naine avas lingi ja sisestas oma andmed, misjärel saadeti talle tekstisõnum koos neljakohalise turvakoodiga, mida naine enam ei sisestanud, sest tehing tundus kahtlane. 12. septembri hommikul avastas naine, et tema pangakontolt on tehtud ligi 600eurone tehing.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.