Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-09-15 07:52:04)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 64 varavastast kuritegu, sealhulgas 46 vargust. Lähisuhtevägivalla teateid oli 38.

 

Juhtus 7 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 8 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatati, et Haabersti linnaosas Õismäe teel lõi 20-aastane naine 23-aastast naist. 23-aastane naine toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril teatati, et Loksa linnas ründas 55-aastane mees enda elukaaslast, 62-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

13. septembril saabusid lennuga Ateenast Tallinnasse kaks araabia keelt kõnelevat meest, kes esitasid piiripunkti patrullile enda dokumendid, mis osutusid võltsinguks. Mehed toimetati asjaolude selgitamiseks kinnipidamiskeskusesse.

13. septembril soovis Tallinnast Istanbuli lennata 1887. aastal sündinud India Vabariigi kodanik, kelle viisa oli lõppenud 12 päeva tagasi. Mehele tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja määrati 200 eurot trahvi.

 

13. septembril tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja koostati sissesõidukeelt 1979. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikule, kes viibis Eestis ebaseaduslikult.

 

13. septembril määrati 140 eurot trahvi ja tunnistati viisa kehtetuks 1993. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanikul, kes viibis Schengenis 21 päeva ebaseaduslikult.

 

13. septembril tunnistati kehtetuks 1994. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodaniku viisa, kes viibis Schengenis 230 päeva ebaseaduslikult.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kelmus

Politseisse pöördus Tartumaal elav mees, kes sai sõnumi, et valesti sisestatud aadressi pärast tuleb tal juurde maksta 1,89 eurot. Mees tegi makse ja sai mõne aja pärast teate, et tema krediitkaart on kinni pandud ning arvelt on maha läinud 600 eurot.

 

Vargus

Politsei sai teate, et Elva linnas on varastatud kuldne iPhone 13 Pro.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemise Moldova kodanikul, sest talle oli Saksamaa poolt kehtestatud sissesõidukeeld Schengeni alale. Inimene suunati tagasi Venemaale.

 

IDA PREFEKTUUR

 

Ida-Virumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril teatati politseile, et Narvas Kalda tänaval lõid 18-aastane mees ja 19-aastane naine konflikti käigus kahte naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

 

Piiriturvalisus

13. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Gruusia kodaniku piiriületus, sest dokumentide kontrollimisel selgus, et dokument on täielikult võltsitud. Mehele määrati rahatrahv, kohaldati sissesõidukeeld ning suunati tagasi Venemaale.

 

13. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine ühel Taiwani ja Serbia, kahel Ukraina ja 20 Moldova kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

13. septembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas varastati garaažist 1939. aasta sõiduauto Mercedes-Benz. Esialgsel hinnangul on vargusega tekitatud kahju ligi 50 000 eurot. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.