Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2023-09-13 07:33:40)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 107 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 69 varavastast kuritegu, sealhulgas 51 vargust (1 eluruumidest; 2 sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 45.

 

Juhtus 9 inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 10 inimest. Juhtimiselt kõrvaldati 15 joobekahtlusega sõidukijuhti.

 

PÕHJA PREFEKTUUR

 

Tallinn

 

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril teatati, et Lasnamäel Valukoja tänava baari ees toimus konflikt kahe mehe vahel, milles sai kannatada 64-aastane mees.

 

Vargus

11. septembril varastati lukustatud jalgratas Kesklinna kaubanduskeskuse juurest. Kahju on 800 eurot.

 

Harjumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril teatati, et Maardus Kellamäe tänaval lõi 25-aastane mees 53-aastast meest.

 

LÕUNA PREFEKTUUR

 

Tartumaa

 

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril läks Tartus Kaunaste puiesteel 35-aastane mees kallale enda 73-aastasele lähisugulasele. Teo toimepanija peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ning kiirabi vaatas kannatanu kohapeal üle. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

 

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Kagu piiripunktides Eestisse sisenemise ühel Kirgiisi ja ühel Ukraina Vabariigi kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

 

11. septembril fikseeriti Saatse kordonis piiri ebaseaduslikult ületanud inimene, kellele määrati rahatrahv 20 trahviühikut, summas 80 eurot. Peale menetlustoimingut lahkus inimene kordonist.

 

11. septembril saabus Luhamaa piiripunkti Iisraeli kodanik, kelle dokumente kontrollides selgus, et tal on tagaotsitav Läti Vabariigi elamisloakaart. Piirivalvurid koostasid isikut tõendava dokumendi kontrollimiseks võtmise tõendi ja tagaotsitav elamisluba võeti kontrolliks. Inimene jätkas teekonda Eesti Vabariigi suunas.

 

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Omastamine
11. septembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Tallinna maanteel asuvas klubis võttis tundmatu inimene kaasa temale mitte kuuluva musta värvi õlakoti, kus olid iPhone 11, sularaha ning rahakott pangakaardi ja dokumentidega. Kahju on kokku umbes 680 eurot.

Piiriturvalisus
Möödunud ööpäeval tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine neljal Venemaa, kahel Pakistani, ühel Ameerika Ühendriikide, kahel Moldova ja seitsmel Ukraina kodanikul. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et inimestel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks, nad andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või tuvastati vestluse käigus, et inimene võib olla ohuks meie riigi avalikule korrale või julgeolekule. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

11. septembril kontrolliti Narva-Jõesuu sadama piiripunktis veesõidukit, mida juhtis Läti passiga inimene. Dokumentide kontrollimisel selgus, et esitatud veesõiduki ostu-müügileping oli osaliselt võltsitud. Ostu-müügileping, volikiri ja veesõiduk võeti hoiule.

 

LÄÄNE PREFEKTUUR

 

Pärnumaa

 

Vargus

11. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et augusti lõpus varastasid kaks seni tuvastamata meest Pärnus Papiniidu tänaval kauplusest akuketaslõikuri, kolm akut ja laadija. Vargusega tekitatud kahju on 419 eurot.

 

Omavoliline sissetung

11. septembril sai politsei teate, et Häädemeeste vallas lõhkus 30-aastane mees akna ja sisenes oma tuttava majja. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

 

Kehaline väärkohtlemine

11. septembril sai politsei teate, et Pärnus korterelamus lõi 29-aastane mees oma 26-aastast elukaaslast, kes sai viga.

 

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.